Köy garajını Eski Terminal binası alanına taşıyan Niğde Belediyesi köy ve Kasabalardan gelen vatandaşlara düzenli bir hizmet sunmanın yanı sıra eski terminal çevresinde ki alışverişinde canlanmasını sağladı.
 
Köy garajlarının eski terminal binası alanında hizmet verdiğini belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Yaklaşık on yıldır Niğde’mizde köy garajı olarak hizmet veren bir alanımız vardı. Burası geçmişte Niğde Spora verilmiş. Niğde Spor ise bu alanı üçüncü şahıslara vermiş sözleşme gereği vermemesi gerekirken. Bu duruma on yıldır müdahale edilmemiş biz geldik müdahale ettik. Eski şehirlerarası otobüs terminalinin olduğu bölgeye köy kasaba ve ilçelerimizden gelen yolcu otobüslerimizi taşımış olduk. Dolayısıyla devletin malına sahip çıktık. Bu şekilde ben Niğdeli hemşerilerimize ve yine köy ve kasabalarımızdan gelen hemşerilerimize iyi bir hizmet sunduğumuzu onların memnuniyetini kazandığımızı düşünüyorum. Yine Şahinali Mahallesinde eski terminal civarındaki esnafımıza da bu şekilde işlerinin canlanması noktasında bir destek verdiğimizi ve olumlu bir çalışma olduğunu ifade edebilirim” dedi.
 
Köy garajlarının daha düzenli hale geldiğini belirten vatandaşlar Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim