KOP İdaresi Başkanı Babaoğlu: “Niğde’nin kalkınması için birlikte çalışacağız”

 

Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Niğde Valiliği görevine atanan Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret etti. 

 

İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevi yürüttüğü sırada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalanan Valiler Kararnamesi ile Niğde Valiliği görevine atanan Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini ileten Başkan Babaoğlu, aralarında Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde’nin bulunduğu KOP Bölgesi, Eylem Planı ve çalışmalar hakkında Vali Kılıç’a bilgiler verdi.

 

Samimi bir havada geçen nezaket ziyaretinde istikrarlı ve sürekli büyümenin sağlanması için kurumlar arasındaki işbirliğinin önemine dikkat çeken Babaoğlu, KOP Bölgesi illeri içinde yer alan Niğde’nin kalkınması için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretinden  duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kılıç da Niğde’yi tarımdan sanayiye, ticaretten turizme kadar her alanda bir adım daha ileriye taşıyabilmek için başta KOP İdaresi olmak üzere bütün kurumlarla işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti.

KOP İdaresi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’yi de makamında ziyaret etti.

 

 

 


 

Editör: TE Bilişim