Niğde’de geçtiğimiz günlerde etkili olan Kar yağışı sonrası Niğde belediyesinin başlattığı kar temizle çalışmaları sonrası şehir içi yolcu taşıyan servis otobüslerinin sıkıntı yaşamadığı gerekçesiyle S.S. 51 Nolu Niğde Şehir İçi Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Selami Öztürk Niğde belediye başkanı Emrah Özdemir ve Belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Son bir haftadır bölgede ve ilimizde hayatı her yönüyle olumsuz etkileyen kar yağışının ardından Niğde Belediyesi´nin kent merkezde yapmış olduğu kar temizleme çalışmalarına teşekkür geldi. Niğde’de etkisini gösteren kar yağışı şehirde hayatı olumsuz yönde etkilediğini belirten Kooperatif Başkanı Selami Öztürk Belediye ekiplerinin kar yağışının başladığı günden itibaren kar temizleme çalışmalarına başladığını söyledi.

Bir taraftan karda taşıma yapan ekiplerin diğer taraftan özellikle şehir içi ulaşımda aksamalar yaşanmaması için toplu taşıma güzergâhlarında yol açmaya devam ettiğini kaydeden Başkan Selami Öztürk, Kar temizleme çalışmalarını büyük gayretle sürdüren Niğde belediyesi Kar temizleme ekiplerine göstermiş oldukları gayretten dolayı tebrik etti.

Başkan Selami Öztürk konuşmasının devamında şunları söyledi: "Kar yağışının başladığı ilk günün ardından başlayan kar temizleme çalışmalarından aralıksız devam ediyor , Özelikle bizim şehir içi toplu taşıma yaptığımız Hastane yolu ,Bor caddesi , Özbelde ,Bankalar caddesi İlhanlı mahallesi ve diğer tüm güzergahlarda vatandaşların işlerine, okullarına ulaşımlarının aksamaması için ekiplerin sürekli olarak çalıştıklarına şahit olduk.’’ dedi

Editör: TE Bilişim