Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından tertiplenen iftar programına katıldı.

Polis evinde düzenlenen programa Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Hâkimler, Savcılar, Emniyet Müdürlüğüne bağlı Birim Müdürleri ile KOM Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı.

Programda, Vali Peynircioğlu, Ramazan Ayının sofralarımıza kattığı bereketle insanlarımızı bir araya getirici, değerleri ayakta tutucu manevi bir iklim olduğunu ifade ederek, bu ayda gerek kamu personelleri gerekse vatandaşlarla bir araya gelmenin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Vali Peynircioğlu, Emniyet Teşkilatının kanunlardan aldığı güç ve milletten aldığı destekle ülkede huzur ve güven ortamını bozabilecek, her türlü olumsuzluğu ortadan kaldırmak için geçmişte olduğu gibi bu günde aynı azim ve kararlılıkla görev yapmaya devam ettiğini dile getirdi.

Program sonunda Vali Ertan Peynircioğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş tayini çıkan Emniyet Personeline plaket verdi.

Editör: TE Bilişim