Türk Kızılay’ının “Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla düzenlediği Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası’na Niğdelilerin desteği, artarak devam ediyor. Türk Kızılay’ı Niğde Şubesi vekaletle kurban kesim kampanyasına destekte Türkiye genelinde üst sıralara yükseldi.

KAMPANYAYA DESTET VERENLER
Türk Kızılay’ı Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu, vekaletle kurban kesim kampanyası’na Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna’nın da destek verdiklerini söyledi.

GENÇOĞLU VEKALETLERİNİ ALDI
Türk Kızılay’ı Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna’yı ayrı ayrı makamlarında ziyaret ederek Kurban Kesim Kampanyası’na katılmaları nedeniyle vekaletlerini aldı.

GÜZEL BİR UYGULAMA
Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası’na destek verenlere yürekten teşekkürü bir borç bildiğini belirten Türk Kızılay’ı Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu, kurban etlerinin  konserve şeklinde yıl boyu ihtiyacı olanlara dağıtılmasının güzel bir uygulama olduğunu belirtti.

ANLAMLI ÇALIŞMALARA DESTEK
Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ise, “Niğde Valisi olarak kurban vekaletimizi Türk Kızılayı'na veriyoruz.  Kızılay Türkiye’yi tüm dünyada, iyilik adına temsil ediyor. Nerede bir mağdur, mazlum var ise ona ulaşıyor. Bizler Kurban bağışlarımızı Kızılay’a emanet ederek bu anlamlı çalışmalara destek olmak sorumluluğumuzu yerine getirdik’’ dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim