Niğde Kırmızı Et Üreticileri Birliği Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. 

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula Konya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nafız Karabulut ve birlik üyeleri katıldı. Divan başkanlığını Nafız Karabulut’un yaptığı olağan genel kurulda mevcut Başkan Aliyye Yılmaz tek liste halinde seçime girdi.

Kurulda; faaliyet, denetim kurulu, gelir-gider raporlarının onaylanmasının ardından diğer gündem maddeleri oylamaya sunuldu. Tüm maddeler genel kurula katılan üyeler tarafından onaylandı.

Göreve kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, kırmızı et üreticilerin sorunlarını gidermek için birlik olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getiren Başkan Aliyye Yılmaz yaptığı konuşmada; "Biz 21 kişi ile başladık. Şuanda 260 civarında üyemiz oldu. Tabi ki çok zorlu yollardan geçtik. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlere bu güne kadar geldik. Bana inandınız, güvendiniz. Küçük aile işletmelerinde 2 bin 700 adet hayvan ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Ben bunu sizlerle beraber yaptım. Ben size çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrada hayırlısı ile yolumuza devam edeceğiz" dedi.

 
Editör: TE Bilişim