Niğde İl Genel Meclisinin 2018 yılı Eylül ayı olağan toplantısı üçüncü birleşim gündem maddeleri İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna’nın başkanlığında görüşülerek karara bağlandı.
İl Özel İdaresi İl Genel Meclis binası toplantı salonunda yapılan toplantı yoklama ve açılışın ardından başladı. Küçüktuna’nın başkanlığındaki toplantıda komisyondan gelen raporlar okunarak karara bağlandı
Keten çimene yapılması planlanan Kış Sporları kayak merkezi için il özel idaresi arsa tahsisini gerçekleştirdi. Çiftlik ilçesi Murtaza köyü sınırları içereninde 328 ada 62 nolu mera vasfı taşıyan parselin 134 hektarlık kısmında Kış Sporları kayak merkezi için gerekli olan ve mera alanı olarak gözüken arsa ile ilgili olarak 1/5000 nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama planı maddesi komisyondan gelen raporlar doğrultusunda kabul edildi.
İl genel sekreteri Ali Nebol  meclis  üyelerine verdiği bilgide  proje  kapsamında  teleferik , kayak pisti , ağaçlandırma ,kamelya  ve piknik alanları  ile ilgili  harita  üzerinde  bilgi verdi.
 
 
Editör: TE Bilişim