Niğde Belediyesi tarafından yaptırılan otoparklı kent meydanını çevreleyen duvarlar üzerindeki kaplama tahtalara siyasi slogan yazarak zarar verdiler.

 
Şehrin en büyük ihtiyaçlarından biri olan ve meydanı olmayan tek kent olarak adlandırılan Niğde’yi kent meydanına kavuşturan Belediye Başkanlığının yapmış olduğu büyük proje halkın beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Her hizmette olduğu gibi Niğde’de yaşayan herkesin ihtiyaçlarına çözüm getirmek için 6 yılda sayısız hizmetlere imza atan Niğde Belediyesi, çalışmalarını halktan aldığı destek ile gece gündüz sürdürüyor. Yapılan hizmetlerin halka ait olduğu bilinciyle hareket eden ve çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamlayıp kullanıma sunan Niğde Belediye Başkanlığının yaptırdığı Otoparklı Kent Meydanına zarar verilmesi halktan tepki topladı.

Kent meydanını çevreleyen duvarlar üzerine yapılan tahta kaplamalara yazı yazan kişi veya kişilere tepkisini dile getiren vatandaşlar, halk için yapılan bu ve buna benzer hizmetlere zarar verenleri kınıyoruz. Çünkü bu hizmetler sonuçta halka ait dediler.

Niğde Belediyesinden yapılan açıklamada ise belediye hizmetlerine zarar verenlerin tespiti halinde polise veya zabıta birimlerine haber verilmesi istendi. Kent meydanı duvarına yazılan siyasi içerikli yazıyı görenler ise tepkilerini dile getirmeye devam ederek yapılan hizmetlere zarar veren kişileri kınıyor.


Editör: TE Bilişim