AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu “Geçmişte ülkemizin istiklalini sağlamış ve istikbalini yeşertmiş olan Yüce Meclisimiz, bugünden sonra da milletimizin en büyük umut kaynağı olarak yarınlarımızı parlak kılmaya ve güçlendirmeye devam edecektir” dedi.

Milletvekili Kavaklıoğlu, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kurulduğu 23 Nisan gününün, ilelebet milli tarihin en parlak sayfalarından biri olarak anılacağını vurgulayan Kavaklıoğlu, TBMM'nin, istiklal mücadelesinin sürdürüldüğü en zorlu günlerde doğduğunu ve milli birliğin, milli egemenliğin en somut tecellisi olduğunu ifade etti. Kavaklıoğlu, birlik ve beraberlik sayesinde milli mücadelede zafere ulaşıldığını, işgal altındaki toprakların yeniden özgürlüğüne, bağımsızlığına kavuştuğunu belirtti.

ÇOCUKLARIMIZ HEPİMİZİN GELECEĞİDİR

TBMM'nin, bugün de milli egemenlik anlayışı içinde, milletin taleplerini hayata geçirdiğini belirten Kavaklıoğlu, mesajında şunları söyledi: “Türkiye Büyük Millet Meclisi, ülkemizin vicdanını, birliğini ve aklını temsil etmektedir. Meclisimiz, özellikle çocuklarımız adına barış dolu, aydınlık bir geleceğin mimarlığını yürütmeyi sürdürecektir. İşte bu nedenle 23 Nisan'ın aynı zamanda Çocuk Bayramı olarak kutlanması da son derece manidardır. Çocuklarımız hepimizin geleceğidir. Ben bu vesileyle ülkemizin ve dünyamızın geleceğinin, çocuklarımızın gözleri gibi parlak ve ışıltılı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki, bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye'yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum”.


 

Editör: TE Bilişim