Belediye İşçilerinin sorunu ile yakından ilgilenen Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu Belediye İş Sendikası Niğde Şubesi tarafından Yılın “Emekçi Dostu” ödülüne layık görüldü. Bu yıl ilk defa uygulamaya konulacak olan ödül bundan sonraki yıllar için de emeğe değer veren kişiler veya kurumlar arasından seçilecek.

 

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı İşçilerle ilgili yaptığı çalışmalarla birlikte işçilere yakın ilgi gösterenleri de unutmuyor. Milletvekili seçildiği günden beri işçi sorunları ile yakından ilgilenen Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesi  Tarafından Yılın “Emekçi Dostu” ödülüne layık görüldü.

 

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesi tarafından Bu yıl ilk defa uygulamaya konulan Yılın “Emekçi Dostu” ödülü bundan sonraki yıllar içinde geleneksel olarak devam ettirilecek. Emeğe ve Emekçiye verilen değerin karşılıksız kalmayacağını göstermek bakımından böyle bir uygulama başlattıklarını belirten Şube Başkanı Şaban Özkaymak, bu uygulamanın amacının işçi ile işverenler arasında daha uyumlu çalışma ve verim sağlanması olduğunu belirtti.

  

Özkaymak “ Sayın Vekilimiz işçi sorunlarını dile getirdiğimizde hep bizi dinledi, dinlemekle kalmadı  İcraata geçirmek için çalışmalar başlattı. En son kadrolarla ilgili bizzat ilgilenerek Çalışma Bakanlığında sorunu bizzat gündeme getirdi. Biz emekçiler olarak zor günlerimizde bizi unutmayan dostlarımızı her zaman ödüllendiririz, bundan dolayı 2012 yılı için “Emekçi Dostu” ödülüne Niğde Şube Yönetim Kurulumuz Niğde Milletvekilimiz Sayın Alpaslan Kavaklıoğlu’nu layık gördü”  dedi.

  

 

Ödül töreni ile ilgili açıklamanın önümüzdeki günlerde Belediye-İş Sendikası tarafından kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

  

Editör: TE Bilişim