AK Partili Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin Niğde’deki inceleme gezileri, resmi kurumlara yönelik ziyaretlerle devam ediyor. Niğde İl Sosyal Hizmet Müdürlüğü yeni ismiyle Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve bu kuruma bağlı birimleri ziyaret ederek bilgi alan vekiller daha sonra İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne geçerek burada da tarımdaki gelişmelere ilişkin bilgi alışverişinde bulundular.
AK Parti sosyal hizmetlere büyük önem veriyor
Sosyal hizmet alanında Niğde’de oldukça önemli kurumlar olduğunu ifade eden Alpaslan Kavaklıoğlu, Hükümet olarak da sosyal hizmetler konusuna büyük değer verdiklerini belirtti. Japonya’da kaldığı dönemde gözlemlediği sosyal hizmet anlayışı ile ülkemizdeki anlayışı da karşılaştıran Kavaklıoğlu, sosyal hizmetlerin gittikçe önemini büyüten bir alan olduğunu ifade etti. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğündeki ziyarette ise Niğde’nin tarım konusundaki potansiyellerine dikkat çekerek tarımda dünyada gelinen noktada yapılan üretimlere Niğde’de uygun bir ortam olduğunu ve pek çok yabancı firmanın bu nedenle Niğde’ye yatırım yapmak istediğini ifade etti.
Selvi: “Amacımız Niğdeli çiftçinin ürettiği ile ayakta durması”
Ömer Selvi ise AK Parti döneminde sosyal hizmetler alanında olduğu kadar tarım alanında da büyük gelişmeler olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyledi. Selvi  “AK Parti’nin sosyal hizmetlere verdiği önemi 8,5 yıllık iktidarımızda herkes gördü. Bu çok insani ve hassas bir konu ve biz sosyal hizmetlere ihtiyaç duyanları ihmal etmiyoruz. Aynı şekilde tarımda da AK Parti olarak önemli işler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Amacımız Niğdeli çiftçinin ürettiği ile ayakta duracak seviyede olmasıdır” diye konuştu.
Resmi kurumlara yönelik ziyaretlerin ardından AK Partililer partinin 10. Yılı münasebetiyle Niğde’ye gelen 23. Dönem Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt’u ağırladı. AK Partili heyet Gülyurt’a Niğde’nin tarihi ve turistlik yerlerinden oluşan mekânlarını gezdirdi. Gümüşler Manastırı ve Niğde Kalesinin ardından Bahçeli Köşk Roma Havuzunu gezen Gülyurt Niğde’nin tarihi mirasının zenginliğine hayran kaldığını ifade etti.

Editör: TE Bilişim