AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladılar. Mevlid Kandili’nin hayırlara ve barışın güçlenmesine vesile olmasını temenni eden Kavaklıoğlu ve Selvi, tüm Niğdeli hemşerilerinin de Mevlid Kandili’ni tebrik ettiler.

 

Alpaslan Kavaklıoğlu mesajında şunları söyledi: “Bu akşam İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, bizim Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’ın doğuşunu müjdesidir. Bu kutlu günlerin Peygamberimizin daha iyi tanınmasına, O'nun verdiği mesajların daha iyi algılanmasına vesile olmasını diliyor, Mevlit Kandili’nde sevgi ve gönül huzuru ile kardeşlik, dostluk ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum”.

 

Ömer Selvi ise mesajında şu ifadeleri kullandı: “Onun doğduğu gece, insanlığın kurtuluşu için önemli bir başlangıçtır. İnsanlık için yepyeni bir gün doğmuş, aydınlık bir devir o gün açılmıştı. İnsan hayatına yegâne örnek olan Sevgili Peygamberimizin gönderilişi, Yüce Allah'ın bütün insanlara en büyük nimetlerinden birisidir. Bu vesile ile Peygamberimiz(s.a.v.)in Dünyaya teşrif yıldönümünü kutlar, her birimize, aile fertlerimize, devletimize, milletimize ve bütün İslam âlemine ve bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum”. 



Editör: TE Bilişim