Niğde Ak Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi,  Hakkari Şemdili’de şehit olan Serkan Duman için taziye  mesajı yayınladılar.
 
Kavaklıoğlu: “Serkan’lar ölmez, şehidimizin kanı yerde kalmayacaktır”
Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, dün gece Hakkari Şemdinli’den hain bir saldırı sonucu Niğde Çamardı Yelatan Köyünden Piyade Er Serkan Duman’ın şehit edilmesinin nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayınladı. Yapılan hain saldırıyı lanetleyen ve teröre sert tepki gösteren Kavaklıoğlu, Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı ve sabır diledi.
Kavaklıoğlu şunları söyledi: “Dün gece hain terör örgütünün saldırısı birisi Çamardı’dan Serkan Duman kardeşimiz olmak üzere 3 canımızı şehit etti. Hain saldırıyı lanetliyorum, terör örgütü hak ettiği karşılığı alacaktır. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlet geleneği sahip bir ülkedir ve terörle sonuna dek mücadele etmekte kararlıdır. Ülke bütünlüğümüzü bozmaya yönelik tüm çabalara karşı koyacak kadar muktedir olan bir ülke olarak bu tür hain saldırılar nedeniyle zaafa düşmedik, düşmeyeceğiz. Ve unutulmamalıdır ki hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmayacaktır”.
Kavaklıoğlu mesajını “Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya kast eden ve en son hain saldırıyla biri Çamardılı Serkan kardeşimiz olmak üzere 3 canımızı şehit eden terör örgütünü bir kez daha şiddetle kınıyor, bizlerin varlığı için vatanımızı korumak uğruna şehit olan kahraman askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum” diyerek tamamladı.
 
Selvi: “Acımız çok büyük, terör hak ettiği karşılığı alacaktır”
Milletvekili Ömer Selvi de hain bir saldırı sonucu Piyade Er Serkan Duman’ın şehit edilmesinin ardından bir kınama ve başsağlığı mesajı yayınladı. Çamardı ilçesi Yelatan köyünden olan Serkan Duman’ın dün Hakkari Şemdinli’deki hain saldırı neticesinde şehit edilmesinden çok büyük üzüntü duyduğunu belirten Selvi, hain saldırıyı şiddetle kınadığını ve lanetlediği belirten kan döken hainlerin amaçlarına ulaşamayacakları söyledi. “Acımız büyük” diyen Selvi, “Hain terör örgüt karşısında Aziz milletimiz terörün oyununa gelmeyecek, devletimiz de terörle ve teröristle mücadelede sonuna kadar gidecektir” diye konuştu.
Selvi şu ifadeleri kullandı: “Milletimizin birlik ve beraberliğini korumasından rahatsız olan terör örgütü ancak askerlerimizi sırtından vuracak cesaretle amaçlarına ulaşmaya çalışıyor. Dün geceki Hakkâri Şemdinli’deki hain saldırı Niğde’de bizleri can evimizden vurmuştur. Serkan Duman kardeşimiz bizleri korumak için şehit oldu. Acımız çok büyüktür. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, lanetliyoruz. Kan dökerek bir şeyler elde etmek isteyenlere en iyi cevabı bizler yine birlik ve beraberliğimizi sürdürerek vermeliyiz”.
Selvi mesajını şu cümlelerle tamamladı: “ Sonları hüsrandır, hainler amaçlarına varamayacaklar. Serkan Duman kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun”.



Editör: TE Bilişim