24. Dönem Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, bir mesaj yayınlayarak başta Niğdeliler olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik etti.
Kavaklıoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı: “Zengin fakir, küçük büyük, köylü kentli hep birlikte ortak sofralarda buluşmamızı sağlayan, zor ve zahmetli zamanlarda bizi beraberlik ve dayanışma etrafında birleştiren mübarek Ramazan ayını geride bırakmak üzereyiz. Tutulan oruçlardan sonra Ramazan Bayramını kutlayacağız. Ben de dünyada zor durumdaki tüm milletlerin de Ramazan Bayramını bir bayram gibi yaşaması umuduyla, başta Niğdeli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Bayramınız mübarek olsun”.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması
Kavaklıoğlu ayrıca Ramazan Bayramı ile 30 Ağustos Zafer Bayramının aynı gün yaşandığına dikkat çekerek “30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları canlarını verip kanlarıyla yıkayarak bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor; yüce Milletimizin ve değerli hemşerilerimin Zafer Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim