Kavaklıoğlu: “Annelerin gülen yüzleri bizler için en değerli hazinedir”
 
AK Parti Milletvekili Adayı Alpaslan Kavaklıoğlu, 8 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Annelerimizin hakkının asla ödenemeyeceğini ifade eden Kavaklıoğlu, “Annelerin değerini sadece bir gün değil her gün bilmeliyiz” dedi.
 
Alpaslan Kavaklıoğlu Anneler Günü ile ilgili mesajında şunları ifade etti: “Annelerimizin bizdeki hakkı büyüktür. Ülkemizin temellerinde de büyük emekleri var, temel değerlerimizi korumamızda da. Sağlıklı, çalışkan ve ahlaklı nesillerimizin sürmesi de annelerimiz sayesindedir. Ayrıca annelerimiz bizim acılarımızı en çok hissedenler, en çok canı yananlardır da. Dünyada annelerin yüreğindeki sevgiden daha güçlü hiçbir şey yok. Annelerin yüreklerindeki sevgi, merhamet ve umut olmasa dünya çekilmez olurdu. Onlar bizim en kıymetli varlığımızdır, her şeyimizdir. Annelerimizin başımız üstünde yeri var. Hakları asla ödenemez. Bize düşen ise annelerin değerini bilmek, onları mutlu etmek ve hak ettikleri konuma gelmeleri için çabalamaktır. Annelerin gülen yüzleri bizler için en değerli hazinedir”.
 
Kavaklıoğlu sözlerini “Onları mutlu etmek elbette bir günlük değildir ama bugün annelerimiz için özel bir gün. Ben de annelerimizin ve yüreği annelik hisleriyle dolu tüm kadınlarımızın Anneler Gününü kutluyorum” diyerek tamamladı.


Editör: TE Bilişim