Çiftlik Kaymakamlığı görevine atanan Mustafa Dinç görevine başladı. Bor İlçe Kaymakamlığı görevini vekaleten yürüten Adnan Karaosmanoğlu ise önümüzdeki hafta Bor İlçesi'nden ayrılıp Çamardı Kaymakamlığını vekaleten yürütecek. 


Kırşehir Kaymakam Vekili iken 98.Kaymakam atamaları kararnamesi ile Çiftlik Kaymakamlığına kadrolu olarak atanan Mustafa Dinç ilçeye gelerek göreve başladı.



Kaymakam Mustafa Dinç kadrolu olarak atandığı için uzun süre Çiftlik'te görev yapması bekleniyor.


BOR İLÇE'SİNİN SEVİLEN KAYMAKAMI  ADNAN KARAOSMANOĞLU ŞİMDİ DE ÇAMARDI İLÇESİNDE GÖREV YAPACAK


Bor İlçe Kaymakamı Muammer Balcı'nın önce Karaman Vali Yardımcılığına ardından da çıkan kararname ile Osmaniye İli hukuk müşavirliğine atanmasının ardından yaklaşık 3 aydır Bor İlçesi'nde Kaymakam vekili olarak görev yapan Adnan Karaosmanoğlu önümüzdeki hafta sonu Bor İlçemizden ilişiğini keserek, Çamardı İlçe Kaymakamlığı görevini yürütecek. 

Bor İlçesinde görev yaptığı 3 ay süresince Borluların sevgisini kazanan, klasik bürokrat kimliğinden sıyrılıp farklı ve takdir gören bir çizgide görev yapan Adnan Karaosmanoğlu önümüzde hafta sonu Bor İlçesi'ne veda edip Çamardı İlçesi Kaymakamlığını vekaleten yürütecek. 

Bor Kaymakamlığına ise Ordu ili Perşembe İlçesi Kaymakamı Abdullah Küçük atanmıştı.  Bor İlçesi'nin yeni kaymakamı Abdullah Küçük'ün yaklaşık bir hafta sonra görevine başlaması bekleniyor.



MUAMMER BALCI DAVA AÇTI BOR İLÇESİNE GERİ DÖNEBİLİR


Edindiğimiz bilgiye göre ; Bor İlçesinde görev yapan ve önce Karaman İli Vali Yardımcılığına atanan ardından çıkan kaymakamlar kararnamesi ile birlikte Osmaniye Hukuk İşleri Müdürlüğüne atanan eski Bor Kaymakamı Muammer Balcı dava açtı ve Bor İlçe Kaymakamlık görevine tekrar dönmek istediği öğrenildi. 







Ulukışla Kaymakamı Fehmi Liloğlu' da görevine başladı.

Ulukışla İlçe Kaymakamlığına atanan Fehmi Likoğlu'da 13.05.2013 tarihinde görevine başlamıştı. 







Çiftlik Kaymakamı  Mustafa Dinç kimdir?


1983 yılında Elazığ’da doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini Elazığ Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Lisans Eğitimini Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı.



2010 yılında Kırşehir Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. İl Stajını Kırşehir’de, Refiklik Stajını Kayseri-Talas İlçesinde, Teftiş Stajını Samsun İli Bafra, Yakakent ve Merkez İlçelerinde tamamladı. Aksaray İli Gülağaç İlçesinde, Denizli İli Güney İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Ardından İçişleri Bakanlığı tarafından İngiltere’ye gönderildi. Portsmouth Üniversitesi’nde kamu yönetimi alanında Yüksek Lisansını tamamlayıp belirlenmiş olan İngiliz Kamu İdarelerinde çalışmalarda bulundu. Son olarak Kırşehir İli Mucur İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. 98.Kaymakam atamaları kararnamesi ile de Çiftlik Kaymakamlığına kadrolu olarak atandı.


İyi derecede İngilizce bilen Kaymakam Mustafa Dinç evli ve bir çocuk babasıdır.





Çamardı Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu kimdir?

1981 Giresun Alucra doğumlu olan Adnan Karaosmanoğlu, 2002 yılında Kadıköy Akşam Ticaret Meslek Lisesini okul birincisi olarak tamamladı. 2002 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünü kazanan Karaosmanoğlu, 2006 yılında bölüm birincisi olarak üniversiteden mezun oldu.

Ulaştırma Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığında Müfettiş olarak görev yaptıktan sonra 2010 yılında Kaymakam Adayı olarak Burdur´a atandı. Kaymakamlık Stajını Emirdağ Refiği olarak tamamlayan Karaosmanoğlu, 10.04.2011–20.06.2011 tarihleri arasında Alaçam Kaymakam Vekilliği görevini yürüttükten sonra 20.06.2011 tarihinde Terme İlçesine Kaymakam olarak atandı. 2012 - 2013 yılları arasında ABD'de 1 yıllık dil eğitimini tamamladıktan sonra 20.05.2013 tarihi itibariyle Bor Kaymakamlığına atanmıştı.  





Abdullah KÜÇÜK kimdir?

 

1974 tarihinde Gürün’de doğdu. İlk orta öğrenimini sırası ile Darende Cumhuriyet İlkokulu, İzmir Karşıyaka Ortaokulu ve Malatya Lisesinde tamamlandıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 1995 yılında mezun oldu. 27 Aralık 1996 tarihinde Mülki İdare Amirliği mesleğine Sivas Kaymakam adayı olarak başladı. İçişleri Bakanlığınca 8 ay süre ile İngiltere’ye gönderildi.

 

 1999 yılında 46. dönem müdavimi olarak Milli Güvenlik Akademisinden mezun oldu. Ordu-Kabataş Kaymakamı (2000-2001) Erzurum-Karayazı Kaymakamı (2001-2003) Malatya Vali Yardımcısı (2003-2006) Trabzon-Arsin Kaymakamı (2006-2008) , Kaman Kaymakamı  (2008-2010) olarak görev yaptı. Askerlik Hizmetini Muş Bulanık Askerlik Şube Başkanı olarak 31.03.2007 - 31.03.2008 tarihleri arasında tamamladı. 13 Ağustos 2010 tarihinde Ordu ili Perşembe ilçesi'nde göreve başladı. 

 

İngilizce bilen Abdullah Küçük, Matematik Öğretmeni Sema Küçük ile evli, Zeynep Gökçe ve Ece adında iki kız çocuğu sahibidir.

  


Editör: TE Bilişim