Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf  Karaca göreve geldiği günden beri hız kesmeden sendikal çalışmalarının yanı sıra ziyaretlerini de sürdürüyor.

 
Belediye-İş Sendikası üyesi olarak çalışanın hakkının korunmasına gösterdiği hassasiyetin tüm çalışanlar için geçerli olduğunu göreve geldiği günden beri savunan Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Karaca, yerel seçimler ile birlikte Niğde'de kapanan belde belediyelerinde çalışan işçilerin mağdur olmaması konusunda da sendika şube başkanı olarak gerekli ilgiyi ve hassasiyeti gösteriyor.
 
Bu kapsamda Niğde İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol'u makamında ziyaret eden Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca kapatılan belediyelerin işçileri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Sendika Şube Başkanı Yusuf Karaca, sivil toplum örgütlerinin sosyal yaşamda ki önemine de dikkat çekti.
 
İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca'ya görevinde başarılar diledi.

Sivil toplum örgütleri sosyal yaşamda önemlidir
 
Sendikaların ve diğer sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduklarını belirten Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca; "Sendika ve sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini önemseyen idarecilerimize teşekkür ediyorum. Sivil toplum örgütleri sosyal yaşamda önemlidir. Bu bağlamda çalışanların sosyal ve ekonomik şartlarının iyileştirilmesi ile ilgili konular üzerinde göreve geldiğim günden beri hassasiyet gösteriyorum. Temsil ettiğim makam itibariyle sendika  üyelerimizin iş haklarının korunması yönünde idarecilerimizle görüş alışverişlerimiz iyi diyaloglar çerçevesinde her zaman sürecektir" dedi.
 
Karaca; "İşçilerimizin sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz"
 
Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca; "İşçi hakları için mücadele eden sendikalar önemli bir sivil toplum örgütüdür.  Sendika olarak ilimizde işçilerimizin sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz" şeklinde konuştu.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Karaca'ya Teşekkür
 
Her fırsatta Belediye-İş Sendikası üyesi belediyeleri ziyaret ederek Belediye Başkanları ile görüşmesinin yanı sıra sendikalı işçilerin istek ve sorunlarını da dinleyen Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Karaca ziyaret ettiği her belediye de ilgiyle karşılanıyor.  Kısa süre içerisinde kurduğu diyaloglarla sendikanın adını Niğde'de duyuran Şube Başkanı Karaca'ya sendika üyeleri de teşekkür ederek başarılarının devamını dilediler.



Editör: TE Bilişim