Kapadokya Doğalgaz’dan yepyeni bir kampanya daha. "Yazı Erken Getiren" sloganı ile tanıtımı yapılan kampanyada Kapadokya Doğalgaz, yeni abone olacak vatandaşlar için abonelikte 6 taksit, güvence bedelinde 3 taksit imkanı sunuyor.


STF Holding Bünyesinde, Energaz Şirketine bağlı olarak faaliyet gösteren, Niğde, Fertek ve Bor'da doğalgaz dağıtımını yapan Kapadokya Doğalgaz şirketi yetkilileri, Grand Otelde basın toplantısı düzenleyerek kampanyaları hakkında bilgi verdi.

Toplantıya Energaz Orta Anadolu Genel Müdürü Ali İhsan Sılkım, Kapadokya Doğalgaz Bölge Müdürü Özenç Gezgin, Reklam sorumlusu Mehmet Aydoğdu ile birlikte kurum çalışanları da katıldı.


Kampanya hakkında bilgi veren Energaz Orta Anadolu Genel Müdürü Ali İhsan Sılkım, kampanyanın Pazartesi günü başlayacağını ve Haziran sonuna kadar sürecek kampanyası ile yeni abone olacak kişilere abonelik bedelinin anlaşmalı banka kredi kartlarına 6 taksitle, güvence bedeli ise 3 taksitle tahsil edileceğini söyledi.


Niğde'de 34 bin 500, Bor'da ise 4 bini aşkın aboneye hizmet verdiklerini yılda Niğde'de 46 milyon metreküp doğalgaz kullandırdıklarını söyleyen Sılkım, yatırımların aralıksız devam ettiklerini ve bu kampanya ile abone olmayanların abonelikleri daha da kolaylaşacağını belirtilerek Kapadokya Doğalgaz'ın hedefinin de yılsonuna kadar 45 bin abone olduğunu söyledi.

 

ŞEKER FABRİKASINA DOĞAL GAZ GİDECEK Mİ?

Yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Özenç Sezgin; “Niğde’de 2012’de 46 Milyon metreküp doğalgaz arzı sağladık 2013’te bu rakamın 50 Milyon metreküpe çıkmasını hedefliyoruz. Niğde’ni sanayiinde doğalgaz kullanımın daha yaygın olması Niğde için bir şans. Sanayide doğalgaz kullanımı 10 milyon metreküp civarında” diye konuştu.

Bor Şeker Fabrikası’na doğal gaz gelmesi ile ilgili sorumuzu yanıtlayan Sılkım; “Şeker Fabrikasının yanında ana iletim hattı mevcut. İlk zamanlarda bir diyaloğumuz oldu ama özelleştirme kapsamına alınca bu durum ertelendi. Talepte fazla yoktu. Fakat bu sene bir talep oluştu. Bizde mevzuata göre bir maliyet çıkardık verdik. Henüz bir karar verilemedi bu saatten sonra karar verilse de sezona yetişmez seneye kaldı gibi görünüyor” dedi.

Editör: TE Bilişim