Niğde Kent Merkezinde yıllardır faaliyetlerini sürdüren Kamberoğlu fırını hizmet zincirine bir yenisi daha ekledi. 

 

Açılış kurdelesini Niğde Valisi Alim Barut, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit kestiler.

 

Bor caddesi Öz Süt karşısında yer alan Kamberoğlu Fırın işyerinin açılışına Niğde Valisi Alim Barut, Niğde Belediye Başkanı Faruk Aakdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Siyasi Parti İl Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

“Öncelikle açılışımıza hoş geldiniz” diyen İşyeri sahibi ve Niğde Belediye Meclis üyesi Yakup Yerlikaya; “Bu arada Ramazanı şerifinizin de hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kamberoğlu Ekmek olarak bugün burada 4. Şubemizi açıyoruz. Ve yaklaşık burada 25 kişiyi de istihdam etmiş oluyoruz” dedi.

 

Kamberoğlu Fırınının yeni Şubesinin açılmasının nedenine değinen Yakup Yerlikaya, ekmekte yeni düzenlemeler olduğunu, yeni düzenlemeye uyum sağlamak maksadıyla önlem aldıklarını belirterek; “Katkısız ekmek, tam buğday ekmek v.s. ürünlerle bitmiyor. Yine simit, poğaça, tatlı açıkçası unla yapılan ne kadar ürün varsa burada Niğde halkıyla buluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim