Niğde İl müftüsü Alaaddin Gürpınar yaklaşan Kadir gecesi öncesi açıklamalarda bulunarak Kadir Gecesinde Selçuk Mahallesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Camisinin sabaha kadar açık olduğunu ibadet etmek isteyen vatandaşların hizmetinde olduğunu söyledi.

Ramazan ayı ilimizde bereketli bir şekilde devam etmektedir. Bütün camilerimizde özellikle teravih namazları öncesinde ve namaz sonraları din görevlilerimiz tarafından Niğde merkezde ki camilerimiz başta olmak üzere ilçe, köy ve kasabalarımızdaki camilerimizde okunan hutbeler ve Kuranı Kerimler ile vatandaşlarımızı dini konular ve diğer konular üzerinde bilgilendirmeler yapılmakta olduğunu atını çizen Niğde Müftüsü Alaaddin Gürpınar ‘ Kadir gecesi dolaysıyla Niğde merkezde Fatih Sultan Mehmet camimizde sabaha kadar çeşitli aktivitelerle kadir gecemizi hep birlikte kutlayacağız ‘dedi.
Gürpınar ’ramazan ayının son 10 gününde irtikâp başlamış olup sağlığı elverişli olan bütün vatandaşlarımız kendilerine camilerimizde yerler ayırıyoruz Ramazan ayının sonuna kadar irtikâp yapabilirler. Bayram hazırlıklarımız Niğde il genelinde devam etmektedir. Fatih Sultan Mehmet camiinde Niğde Müftülüğü ve Selçuk Mahallesi muhtarlığı organizasyonu ile hayırsever vatandaşlarımız tarafından verilen iftar yemekleri ile ihtiyaç sahibi ailelerimizi buluşturuyoruz. huzur ve güven içeresinde barış ve mutluluk içeresinde bir bayram geçirmek dileğiyle bütün Müslüman aleminin ramazan ayını ve bayramını kutluyorum ‘dedi.
 
Editör: TE Bilişim