A Grubu Seyahat Acentası olarak kurulan Kadesh Travel Jolly Tur’un Niğde Yetkili Acentalığını aldı.

 

Kadesh Travel Jolly Tur’un uygun otel-tatil erken rezervasyonları, yurt dışı tur alternatifleri, yurt içi tur, uçak biletleri, otobüs biletleri, yurt içi oteller, Kıbrıs otelleri, Gemi Turları, Yurt dışı otel seçeneklerini geniş alternatif seçenekleri ve  uygun fiyatlara Niğde haklına sunmaktadır.

 

Jolly Tur’un bünyesindeki M.I.C.E. departmanı ile ticari firmaların, sivil toplum kuruluşlarının, resmi kurumların ve derneklerin kapalı gurup yurt içi turlarını, yurt dışı turlarını, grup uçak biletlerini, seminer, toplantı ve yurt içi - yurt dışı fuar organizasyonlarını ve her türlü organizasyonlarını isteklerine yönelik en profosyonel şekilde planlanmaktadır.

 

Niğde de yaşayan halkın tatil ihtiyaçlarını karşılamak, en uygun fiyatlara en geniş ürün seçeneği sunmak amacı ile Jolly Tur’u tercih ettiklerini belirten Kadesh Taravel Genel Müdürü Mustafa Doğan Şahiner amacımız müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli alternatifler sunmaktır dedi.

 

Jolly Tur yurt içinde 400 aşkın anlaşmalı tesisi, yurt dışı turlarında en iyi otel seçenekleri, toplantı organizasyonlarında başarının değerini bilerek en iyi hizmeti sunarak, ticari yurt içi- yurt dışı fuarlarında firmanızın kapılarını dünyaya açmaktadır.

 

Kadesh Travel Operasyon Müdürü Bahar Şahiner ÖKE, Jolly Tur’un bayram ve tatil dönemlerinde özel tur ve programlar yaptığını belirterek erken rezervasyon indirimlerini kaçmayacak fırsatlar olduğunu belirtti. Önümüzdeki Kurban Bayramı tatili için sanatçılı otel satışlarında 1 Ekime kadar %25 indirim uygulanacağını ve en gözde programlar Sibel CAN ve Serdar Ortaç’ın sahne alacağı Susesi Luxury Resort Hotel rezervasyonlarını sadece Jolly Tur dan yapılabileceğini söyledi. Yurt dışı turlarında göze çarpan Orta Avrupa Turu, Benelüks Paris Turu, Klasik İtalya Turu, Ukranya ve Uzak Doğu Tur fiyatlarının en  yüksek kalitede en uygun fiyatlar olduğunu müşterilerimizde fark edecektir. holidaytatil.com sitesinden de tatil seçeneklerini inceleyip güvenli bir şekilde hizmet alabileceklerini belirten Bahar Şahiner ÖKE,  Jolly Tur’a danışmadan tatile ve seyahate karar vermeyin dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim