Niğde ‘de jandarma askerlerinden  anlamlı Anneler Günü Kutlaması

 

Niğde İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli askerler Anneler Günü nedeniyle aileleri birlikte Bor Ahmed Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret ettiler.

 

Niğde İl Jandarma Alay ve Bor İlçe Jandarma Komutanlıklarında görevli her rütbeden askerler ve  aileleri  Bor Huzurevi sakinleri ile Anneler Gününde  bir araya geldi.

 

Türkiye’nin kurtuluşunda, kalkınmasında ve hayatımızdaki her noktada büyük katkısı olan annelerin bu özel gününde onları yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla yapılan ziyaret de, Bor Huzurevi sakinlerine çiçekler  verip ellerini öpen askerler  onlarla uzun süre  sohbet ettiler.

 

Jandarma komutan eşlerinin evlerinde yaptıkları pasta ve börekleri de huzurevi sakinlerine ikram ettiler.  Askerleri görmekten çok mutlu olduklarını belirten huzurevindeki yaşlıların gözlerinin dolması ve sık sık askerleri öpmeleri dikkati çekti.

Jandarma askerleri görevleri gereği annelerinin yanında olmadığını Anneler Gününü telefonla kutlamak zorunda olduklarını, ama burada bulunan yaşlılarında kendi anneleri gibi olduğunu onları ziyaret etmenin daha anlamlı olduğunu belirtiler.

 

Editör: TE Bilişim