Niğde Elele derneğinin kurulduğu günden bugüne kadar başta İhtiyaç sahibi aileler olmak üzere, eğitime ve sosyal sorumluluk projelerine sağladıkları desteklerden ötürü teşekkür eden Dernek başkanı Yusuf Güleç üyelere birer plaket takdim etti.


Ömer Halisdemir Üniversitesinden Prof. Dr. Recep Çiçek, Prof. Dr. Hasan Uslu, Prof. Dr. Hakan Demir ve Fikret Kaplan Niğde Elele derneğinin haftalık yapılan toplantısına konuk oldular.

Niğde Elele derneği başkanı Yusuf Güleç üyeleri, sosyal sorumluluk projelerine hem şahsi desteklerinizle hem yardımseverleri ve  ihtiyaç sahiplerini bir araya getirme anlamında önemli yardımlarda bulunduğu için üyelere tek tek teşekkür etti. Amaçlarının ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmak olduğunu söyleyen Başkan Güleç "Biz yetim bir peygamberin ümmetiyiz. Toplumumuzda bulunan yetim çocuklara sahip çıkmak için birlikte hareket etmeliyiz. Sivil toplum kuruluşları bu süreçleri iyi değerlendirdiğinde ulaşılmayacak hiçbir yetim ve ihtiyaç sahibi aile kalmamalıdır. Sahiplenmediğimiz her çocuk gözümüzün önünden kayıp gitmektedir. Kaybedecek hiçbir çocuğumuz, bir ailemiz olmamalıdır. Bu vesileyle bizlere bağışta bulunan yardım sever vatandaşlarımıza, derneğimizin üye ve gönüllülerine teşekkür ediyorum. 

Güleç; “Ömer Halisdemir Üniversitesinden davetimiz üzere katılan hocalarımıza teşekkür eder ve Eğitim, ülkemizin ve milletimizin öncelikli olarak eğilmesi ve özen göstermesi gereken konu başlığıdır. Ülkemizin gelişebilmesi, milletimizin güçlü olabilmesi için eğitimde çok iyi olmamız gerekiyor. Sadece bakanlık bütçesiyle, kamu yatırımlarıyla böylesine öncelikli ve önemli bir alanda istediğimiz başarı seviyesini yakalamamız mümkün değil. Çünkü eğitim dinamik ve ihtiyaçları en kısa sürede karşılanması gereken çok geniş bir alan. Bu bakımdan hayırseverlerimizin, sivil toplum örgütlerimizin destekleri son derece önemlidir. Bu samimi inançla ve azimle  derneğimiz ileride daha çok faydalı ve yararlı işler yapacak, buna gönülden inanıyorum. Ömer Halisdemir Üniversitesinden çok kıymetli Prof. Dr. Recep Çiçek, Prof. Dr. Hasan Uslu, Prof. Dr. Hakan Demir ve Emniyet teşkilatından emekli Fikret Kaplan dostlarımız sizlere teşekkürümüzün kalıcı ifadesi olarak bu plaketleri takdim ediyorum. Allah, sizler gibi düşünceli, duyarlı ve yardımsever insanların sayısını artırsın. Bundan sonraki iş ve yaşam hayatınızda sağlık ve başarılar diliyorum." dedi.

Plaket takdiminden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Prof. Dr. Hasan Uslu, Prof. Dr. Hakan Demir, Prof. Dr. Recep Çiçek ve Fikret Kaplan yaptıkları birer konuşma ile, sizlerde bizlere hiçbir zaman desteklerinizi esirgemediniz. Bizler sizlerin çok kıymetli çalışmanızı ilgiyle gerek sosyal medyadan gerekse yakinen severek gururla takip ediyoruz. Bugün sizler gibi düşündüğümüz için buradayız. Niğde Elele Derneği başkanı Yusuf Güleç olmak üzere tüm  üyelerinize göstermiş olduğunuz misafir perverlikten dolayı teşekkür ederiz şeklinde konuştular.

Editör: TE Bilişim