Gençlik merkezi iyilik ağacı öğrencilerin iyilikleri ile yeşeriyor.



Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Türkiye gençliğinin yerel ve evrensel sorunlara karşı duyarlılığının arttırılması ve hoşgörü ile topluma hizmet bilincinin aşılanması amacıyla gerçekleştirilen "Gençlerin İyilik Ağacı" projesi ilimiz gençlerince devam ediyor.

 

15 Şubat-15 Mayıs arasında sürdürülecek projede, çevre, halk sağlığı, güvenlik, okuma-yazma, eğitim, afet yardımı, toplumun geliştirilmesi, çocuklara ve yaşlılara yardım, ihtiyaca yönelik iyiliklerin, gençler tarafından yapılarak belgelenmesi ve fotoğraflanması çalışmalarını kapsıyor,. Yaptıkları iyilikleri asacakları iyilik ağacı, gençleri iyilik yapmaya teşvik edip aynı zamanda örnek davranışlar sergilemeye yönlendirmeyi hedefliyor.

 

İlimizde gençlik merkezi üyeleri yapmış oldukları iyilikleri fotoğraf karesiyle belgelendirerek gençlik merkezinde ki iyilik ağacının yapraklarını iyiliklerle donatmayı başarıyorlar. İyilik ağacının yapraklarında bulunan Gençlik merkezi üyeleri  Çevre duyarlılığını benimseyerek çevre temizliği yaptılar,Yaşlı nene ve dedemizin  Pazar poşetlerini taşıyarak onlara yardımcı oldular,karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlıların koluna girerek daha güvenli geçmelerini sağladılar,en önemlisi mavi kapak toplayarak engelli bir vatandaşımızın akülü sandalye ile umut ışığı oldular.İyilik ağacı projesi tüm hızıyla devam ederken iyilik ağacının yapraklarında fotoğrafı ve ismi olmasını isteyen gençlerimizi Niğde gençlik merkezinde iyilik yapmaya davet ediyoruz.





















Editör: TE Bilişim