İYİ Parti Niğde İl Başkanlığı üyeleri gençler  10 Nisan Polis Haftası  nedeni ile görevinin başında olan Polisleri ziyaret edilerek tatlı dağıtıldı. 

İYİ Parti Niğde Gençlik Kolları Başkanı Ethem Kürşat Akdemir ve beraberinde gençler ile Niğde'nin çeşitli yerinde bulunan Polis Merkezleri ile Polis Okulunu ziyaret ederek Polis Haftalarını tebrik ettiler. 

Ziyaret sırasında Polislere tatlı ikram eden İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Kürşat Akdemir ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada; Türk Polisi 173 yıldır  başta Türkiye Cumhuriyetimizin bölünmez bütünlüğü,  vatandaşlarımızın huzuru, can ve mal güvenliği için mücadele etmektedir. Gecesini gündüze katarak suçluları adalete teslim etmek,  huzur ve asayişi sağlamak için çalışmaktadırlar. Cumhuriyetimizin savunucuları Türk Polisinin her zaman yanında olduğumuz belirtirken, bu uğurda şehit olan Polislerimizi rahmet anıyor, onlara sonsuz minnet duyuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. 




 



 
Editör: TE Bilişim