İstanbul'da dernek binasında  gerçekleştirilen ve çok sayıda Niğdeli hemşerimizin katıldığı İstanbul Derneği  genel kurul toplantısının Divan Başkanlığını Doğan Avcı yaptı. Yapılan genel kurul ardından  İstanbul Niğdeliler Derneği Yönetim Kurulu Şenol Bengü’nün başkanlığında şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Fazlı Avcı, Berran Altıntecim, Mahmut Doğan, Mustafa Güleç, Gökhan Bozkuş, Merve Göksel, Hacı Mustafa Çopur, Kenan Gürbüz, Resul Bozkurt, Selim Baran, Berkan Özkan, Nezir Yaşar Toker, Tuğrul Urhan, Mert Karazeybek.

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri: Adem Altunel, Burak Avcı, Lütfü Bozkuş
 

İstanbul Niğdeliler Derneği yeni yönetiminin gündeminin ise İstanbul'daki Niğdelilerin dayanışma içinde olması, Niğde ye yapılacak yatırımların takibi olduğu öğrenildi. 

GÜRBETDEKİ HEMŞERİLERİMİZDEN SERZENİŞLER VAR

Niğde İktidar Milletvekilerinin Niğde'ye yapılacak yatırımlar, Niğdelilerin sorunları ve çözümleri konusunda isteksiz-yetersiz kalması. Sosyal medya da en çok yer alan konuların başında yer alıyor. Son iki dönemdir adeta Niğde'nin üzerinde ölü toprağı olduğunu belirten gurbetteki bazı hemşerilerimiz,  Niğde dışındaki sivil toplum kuruluşlarının daha etkin hareket ederek Niğde'nin sorunlarının gündeme getirilmesi gerektiğini, Niğde' ye çivi çakılmadığını, bunun muhasebesinden ve hesaplaşmasından  başlayarak Niğde dışındaki ve Niğde merkezdeki sivil toplum kuruluşlarının siyaset düşünmeksizin  birlikte hareket etmesi gerektiğini savundular.

 

Editör: TE Bilişim