Bor İnşaat Ustaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışı Cumartesi günü gerçekleştirildi.

 

Bor İlçesi Künkbaşı Mahallesi Kısmet Apartmanı Altı Karakol Yanı No:10’da bulunan hizmet binasında yapılan açılış törenine Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Emrah Çalapkulu, NGC (Niğde Gazeteciler Cemiyeti) Başkanı Ali Osman Sayın, Kızılca Kasabası Belediye Başkanı İbrahim Gülümser, Dernek Üyeleri ve Davetliler Katıldı.

 

Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilen açılış töreninde kurdaleyi Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat kesti. Başkan Erat derneğin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, “İnşaat Ustaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.  İlçemizde bulunan inşaat ustalarının bir araya gelerek mesleki faaliyetlerine ilişkin dernek kurmaları ve bir çatı altında toplanmaları son derece güzel bir olay. Bundan dolayı dernek kurucularını tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Bor İnşaat Ustaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurucu başkanı Cumali Savaş, açılış törenine bizzat katılan ve çiçek gönderen herkese teşekkür ettiğini belirterek; derneğinin amacının Bor'da inşaat ustaları arasında yardımlaşma ve dayanışmayı artırmak olduğunu İfade etti.

Başkan Savaş: “ Derneğimizin amacı Bor İnşaat Ustaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeler arasında iş ahlakı bilincinin oluşturulması ve kaliteli iş üretmek, üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak, üyelerin yardımlaşma ve dayanışmasını sağlamaktır.  Bu kapsamda dernek olarak Belediyelerle, Bayındırlık Müdürlüğüyle, İnşaat Mühendisleri Odası, Makina Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Harita Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası ve diğer bütün mesleki Odalarla ve ilgili bütün resmi kurumlarla diyalog halinde olmak, bilgi alış verişinde bulunmak. Bu kuruluşlar nezdinde üyelerimizi temsil etmektir” şeklinde konuştu.

Cumali Savaşın Kuruluş Başkanlığı yatığı Bor İnşaat Ustaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi şu isimlerden oluştu; Nevzat Baştürk, Kemal Bilgen, Arif Akkaya, Muhammed Atabey, Ahmet Savaş ve N. Selçuk Çetin.

 

Editör: TE Bilişim