Niğde Belediye Başkanlığı okul bahçelerinde asfaltlama çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiriyor.

VİDEO GÖRÜNTÜSÜ SAYFANIN DİBİNDE

 

Niğde için her alanda hizmet üretmenin gayreti ve kararlılığı içerisinde çalışmalarını hız kesmeden devam ettiren Niğde Belediye Başkanlığı okul bahçelerinin de asfaltlanmasını sağlayarak Niğde'ye her alanda hizmet üretmeye devam ediyor. Öğrencilerin boş vakitlerini geçirdikleri okul bahçelerini toz, çamur ve kötü görünümden kurtarmak için Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın talimatları doğrultusunda başlatılan asfalt çalışmaları Nar Mahallesi Kırbağları Anadolu İmam Hatip Lisesi, Niğde Anadolu Lisesi, Asım ve Zeynep Ecemiş İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Asfaltlama çalışmaları, programa alınan okullar dahilinde devam edecek.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür eden Nar Mahallesi Kırbağları Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Refik Acar; "Okulumuzun yeni olması hasebi ile bazı düzensizlikleri vardı. Üzerimize düşenleri yaptık. Asfalt işimiz vardı. Belediyemizden bu konuda ricada bulunduk sağ olsun Faruk Başkanım kırmadı. Okulumuzun bahçesini güzel bir şekilde düzenlediler. İnşallah bundan sonraki dönemlerde de ihtiyacımız olduğu zaman başkanımıza aynı şekilde taleplerimize cevap vermesi konusunda ricada bulunuyoruz. Okulumuzun asfaltlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

Nar Mahallesi Muhtarından Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür

 

Nar Mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür eden Nar Mahallesi Muhtarı Yakup Bostan; "Nar Mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyoruz. Niğde Belediyesinin işçisinden en üst makamına kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Nar Mahallesi hizmete doymayacak. Sayın Başkanımız hizmetine devam edecek. Biz de arkasında duracağız. Hizmetlerin devamını bekliyoruz. nar Mahallesine yapılmış olan İmam Hatip Lisesinin çevre düzenlemesini Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'ın talimatlarıyla Belediye çalışanları yaptı. Çocuklarımızı çamurdan kurtardı. İnşallah bundan sonra da yeşillendirilmesini de beraber yapacağız" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim