Gıda Tarım ve Hayvancılık Niğde İl Müdürü Murat Türkmen,  Müdürlüklerinde görev yapan bayan personelin Kadınlar Günü Kutladı. 

Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle İl Müdürümüz Murat TÜRKMEN,  Eşi Mahinur TÜRKMEN ile birlikte Tarım Çalışanları kadın personellerle İl Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda bir araya gelerek karanfil ve çeşitli hediyelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. 


Programda bir konuşma yapan Müdür İl Müdürümüz Murat Türkmen;“Bu özel ve anlamlı bir günde sizlerle, siz Tarım Ailesi çalışan kadın Personellerimizle birlikte olmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Gününüz Kutlu Olsun. 365 gününüz GÜN olsun, Bayram olsun,  Bayram sevinci ve mutluluğu içerisinde olsun.


Dünya Kadınlar Günü, bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de, genellikle kadın sorunlarının gündeme getirilmesi, tartışılması ve bu sorunlara çözüm aranması için yapılmaktadır. Kadın annedir, eştir, eğitmendir. İyi insan iyi anneler sayesinde oluşmaktadır. Gelecek iyi ve eğitimli annelerle şekillenmektedir. Dünyada Kadın sorunlarının yaşanmaması ve iyi bir gelecek için kadınlar sürekli kendilerini geliştirmeli ve eğitmelidirler. Unutmamalıyız ki çözüm sizde, yani “ Çare Sizsiniz” dedi.


Bundan sonraki yıllarda dünya kadın günü kutlamalarında kadınlarımızın sorunlarını değil, başarılarını konuşacağımız nice 8 Mart’larda buluşmak ümidiyle, hepinizi sevgiyle selamlıyorum” dedi.








Editör: TE Bilişim