Niğde Kültür ve Turizm müdürlüğüne müdür dayanmıyor. Kültür ve Turizm Müdürlüğünde  5 yıl içerisinde  5 müdür değişti. 

Haber: Selim GÖKEL

2014 yılından önce Mehmet Öncel Koç yürütürken onun yerine Niğde Üniversite’sinde akademisyenlik yapan Tansel Tokmak müdür olarak getirildi.
Yaklaşık bir yıl görev yapan Tansel Tokmak, seçimlerin ardından kendi isteği ile görevinden ayrıldı.  Tokmak’ın yerine Tüvga’da  üyelerine konferanslar veren  Hüseyin Selçuk Demirtaş getirildi. Turizm müdürlüğüne getirilen Hüseyin Selçuk Demirtaş’ta 2 yıl Kültür ve Turizm müdürlüğü görevini yürütürken bu sefer oda görevden alınarak İstanbul Başakşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü  Basri Akdemir göreve getirildi. Basri Akdemir ise  il müdürlüğü görevini yürütürken geçtiğimiz günlerde Niğde’den tayini çıkmadan izin alarak  ayrıldığı iddia edildi. Bu ayrılışın İstanbul seçimleri ile ilgisi var mı? İl Müdür Yardımcılığı kadrosu dahi boş olan  İl Müdürlüğünü halen vekaleten Şube müdürü İsmail Tecimer  yürütüyor.

Vekillerimiz Sayın  Sayın  Yavuz Ergun ve Selim Gültekin’in bu konudaki görüşü de merak ediliyor.

Niğde’de 5 yıl içerisinde 5 Kültür ve Turizm müdürü değişti. Bu makam yandaş kadro dağıtım makamı mı?  Bu kurum dememe tahtası mı? Burada "elim sende" oyunumu oynanıyor? Şimdi hangi Ak Partili Belediyenin Kültür Müdürünün ataması yapılacak? Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nün il müdürü ve eksik personel kaynaklı sorunlarına müdahale edecek misiniz? Niğde’de yetersiz gördüğünüz veya müdahale edilmesini gerekli gördüğünüz,  başka  kurum il müdür-lükleri var mı?


 

 

Editör: TE Bilişim