İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin başkanlığında gerçekleşen Niğde il Genel Meclisi Mart ayı ikinci birleşiminde 2015 yılı ücret tarifeleri belirlendi. 
Yoklama ve açılış konuşmasının ardından başlayan toplantı, geçen birleşime ait tutanak özetinin okunup oylanarak karara bağlanmasıyla devam etti.

Gündem maddelerinden il özel idaresi Tarımsal Hizmetler müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren toprak ve su tahlilleri laboratuarında yapılan analizlerin 2015 yılı ücret tarifesinin görüşüldüğü komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.

Diğer gündem maddeleri ise Niğde il sınırları içerisindeki Çiftehan ve Narlı göl termal su kullanım biriminin görüşüldüğü komisyon raporu ve il özel idaresi makine parkında bulunan ekipmanların boş zamanlarının değerlendirilmesi imacıyla kiraya verilmesi konusunda kira bedellerinin belirlendiği komisyon raporu, meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından gündem dışı söz alan MHP gurup başkanı Tahsin eren yeni adliye binasının yapılması konusunda detaylı bir bilgi alabilmek üzere Niğde Baro  Başkanı Hüseyin Demirbilek’in il Genel Meclisine davet edilmesini istedi. 


Editör: TE Bilişim