Niğde İl Genel Eski Başkanı  Mahmut Peşin Ramazan Bayramı nedeni ile yayınladığı mesajında; 

Bizlere sabretmeyi ve insanî erdemleri daha güçlü şekilde yaşamamızı öğreten yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü ve paylaşmanın en üst seviyeye ulaştığı Ramazan ayı, bizi yaratan Allah’a ve ihtiyaç sahibi insanlara karşı sorumluluklarımızı daha hassasiyetle yerine getirdiğimiz bir zaman dilimi olarak idrak etmenin mutluluğunu yaşadık. Millet olarak, Ramazan ayında yakaladığımız bu manevi havayı, bütün bir yıla yayacağımıza inanıyorum" dedi. 

Mahmut Peşin mesajının devamında; Sevincini yaşadığımız Ramazan bayramında, anne ve babalarımıza, büyüklerimize, yakınlarımıza, komşularımıza, devletimizin koruması altındaki çocuklarımıza ve yaşlılarımıza, ülkemizin ve milletimizin merhametine sığınmış göçmenlere, şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimize yapacağımız her ziyaret gönüllerimizi birleştirecek bayrama ayrı bir anlam katacaktır.


Bu duygularla,

Yüce milletimizin ve tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.


 
Editör: TE Bilişim