Niğde'nin en popüler You Tube Kanalı İki Deli Niğde ile ilgili bir çok içerik hazırlıyor. Yasin Yurtmen ve Enes Can Özmen'den oluşan İki Deli kanalı Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile görüştü. 

Söyleşinin birinci bölümünün yayınladığı kanalda; 

Niğdelilerin merak ettiği bir konuya açıklık getiren Türkiyenin en genç başkanlarından Emrah Özdemir son zamanda vatandaşların gündeminde olan Hüdavent Hatun Türbesi, Niğde Belediyesi, Eski Rektörlük, Niğde Valiliğinin bulunduğu alanda Millet Bahçesi yapımından dolayı bazı okulların taşınacağı dedikodularına açıklık getirdi.

Başkan Emrah Özdemir açıklamasında özetle, Proje kitapçığımızda belirttik. Yaklaşık 220 dönümlük bir alanda ne yapılacağını belirtmiştik. Veliler rahat olsun, israfa yol açacak birşey yapmayacağız, depreme dayanıklı binalara dokunmayacağız. Dönüştürülmesi gereken binalar varsa onlar yenilenebilir, Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yapacağız, kimse mağdur olmayacak, vatandaşlarımız rahat olsun şeklinde açıklama yaptı. 

Niğde'nin Trafik sorununa da değinen Emrah Özdemir, Bor Yolunda yaşanan kazadan dolayı üzüntülerini belirtti ve orta refüjün kapatılacağını ve yaya geçitlerinin düzenleneceğini belirti ve diğer trafik konusundaki çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verdi. 

Videoyu izleyin...

Editör: TE Bilişim