Her zaman vatandaşların yanında olduğunu hissettiren Niğde Belediyesi Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelerin gönüllerine girmeye devam ediyor.

 
Niğde Belediyesi tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da devam ediyor. Göreve geldiği günden bu güne Niğde'de yaşam standartlarının yükselmesi noktasında önemli hizmetlerin altına imza atan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan her zaman olduğu gibi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Niğde Belediyesi bünyesinde hayırseverlerin de desteği ile hizmet veren Hayır Kapısı'nda tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda ve giysi yardımı her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da yapılıyor.

 
Her zaman yanınızdayız
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından ihtiyaç sahibi ailelerden müracaat alınarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kayıtları ile müracaat eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız teyit ediliyor. Karşılaştırma işleminden sonra vatandaşlarımıza cep telefonlarından mesaj aracılığı ile ulaşılıyor ve vatandaşlarımız da Belediye Hayır Kapısına gelerek imza karşılığında gıda yardımlarını alıyorlar. Hayır Kapımız Ramazan ayı haricinde 12 ay boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmet veren bir kapı. Bu kapı ihtiyacı olan herkese açık. İhtiyacı olan herkes ihtiyacını bildirerek Belediyemizin gıda bankasından yararlanabilir. Niğde Belediyesi olarak bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonra da ihtiyacı olan herkesin yanında olmaya gayret göstereceğiz" dedi.


 
Editör: TE Bilişim