Bir takım temas ve programlarda bulunmak üzere Niğde’ye gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce 15 Temmuz Kahramanı Şehit Ömer Halisdemir’i kabri başında ziyaret ettikten sonra Niğde Valiliğini ziyaret ederek burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ülkemizin birliğini dirliğini kardeşliğini bozmak isteyen kim olursa olsun bütün hainlere en güzel dersi vermek adına gayret içerisinde olacaklarını ifade eden İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce; “ Bugün Anadolu coğrafyamızın, tarihimizin örneklerini barındıran bu güzel şehrimiz Niğde ilimizdeyiz. Sabah gelirken 15 Temmuz kahramanımız Ömer Halisdemir’i ziyaret ettik. Kabri başında dua ettik. Ben bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Onların bıraktığı bayrağı en güzel şekilde temsil etmek gayreti içerisinde ülkemizin birliğini dirliğini kardeşliğini bozmak isteyen kim olursa olsun bütün hainlere en güzel dersi vermek adına gayret içerisinde hepimizin çalışması gerektiğini ifade etti.

İzleme Değerlendirme Sistemi projesi hakkında açıklamalarda bulunan İÇ İşleri Bakan Yardımcısı İnce; “ Sayın Cumhurbaşkanımızın bir sözü var der ki; “Devleti temsil etmek ancak milletin gönlünü kazanmakla olur.” Bizlerde buradan hareketle İçişleri Bakanlığı olarak bakanımızın öncülüğünde bir proje gerçekleştiriyoruz; “İzdes Projesi (İzleme Değerlendirme Sistemi)” Bu proje ile merkezle, bakanlıkla illerimiz, taşra vilayetlerimiz arasındaki bağları kuvvetlendirmek, vatandaşımızın bakanlıktan aldığı hizmetlerin kalitesini ölçmek, yerinde görmek varsa tıkanıklıklar bunları yerinde görmek, güzel uygulama örnekleri varsa bunları tespit etmek, diğer illerimizde de yaygınlaştırmak adına böyle bir proje gerçekleştiriyoruz. Bu proje için bende bugün İçişleri Bakan Yardımcısı olarak buradayım. Bir dizi programlarımız olacak. Sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ile odalarımızla, muhtarlarımızla, dernek temsilcilerimizle, yine burada kamu hizmetini yürüten sorumlu arkadaşlarımızla bir dizi toplantılar ve değerlendirmeler yapacağız. Bunların neticesini alıp yapılması gereken işlemleri en kısa sürede yapmak için gayret içerisinde olacağız. Sizlerin de bildiği gibi asıl hedefimiz vatandaşın memnuniyetidir. Vatandaşımızı memnun edecek çalışmaları, hizmetleri; hızlı, kaliteli ve ekonomik bir şekilde gerçekleştirmek için gerekli tedbirleri alma gayretindeyiz. Bu çalışmalarımız da istenilen sonuçları doğuracaktır. Buradan aldığımız sonuçlarla 81 ilimizde bir değerlendirme yapıp sonuçlara göre tedbirimizi alacağız. Ben bu vesileyle hepinize teşekkür ediyor, Niğdeli hemşerilerimize selamlarımı iletiyor, bu mübarek günde hem Cumalarını hem de kandillerini kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim