Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Bor Huzurevinde kalan yaşlılar ilk defa sinemaya giderek film izlemenin heyecanını yaşadı. 

Bor Ahmet Kuddisi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinden bir grup yaşlı, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla 'Firarda' filmi gösterimine katıldı. Sinemaya gelen yaşlılara, görevlilerin yardımıyla salona yerleştirildi. İhtiyar delikanlılar, ilgiyle izledikleri komedi filminde eğlenceli dakikalar yaşadı.
Bor Ahmet Kuddisi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Cemil Öztürk, “Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Huzurevinde gezi, ziyaret, sinema gibi etkinlikler düzenlenerek geçmişimizin canlı şahidi yaşlılarımızın varlığını topluma hatırlatılmak istedik. Bunun yanında yaşlılarımızın da kendilerine ait olan bu günde eğlenmeleri hoş vakit geçirmeleri sağlandı. Bu kapsamda Huzurevinde kalan yaşlılarımızı sosyal hayata katılımlarını ve uyumlarını sağlamak ve eğlenmeleri açısından dünya yaşlılar günü nedeniyle komedi tarzı olan ‘Firarda’ filmini izletmek için sinemaya götürdük" dedi.

Müdür Öztürk, Yaşlılar Günü dolayısıyla Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’in ve çok sayıda vatandaşında yaşlıları ziyaret ettiğini söyledi.
Editör: TE Bilişim