Niğde’de etkin projeler yürüten derneklerden biri olan Hüdavend Hatun Kadın, Çocuk ve Gençlik Derneği başkan ve üyeleri Niğde’de bir restoranda Bor Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek, birlikte iftar yaptılar. Dernek Başkanı Büyükakkaş ve yönetim kurulu üyeleri iftarın ardından huzurevi sakinleriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Programda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Fatma Büyükakkaş, insan hayatının çok hızlı geçtiğini ve yaşlılarımıza olan vefa borcumuzu her zaman hatırlamamız gerektiğini söyledi.

Büyükakkaş konuşmasının devamında, “Değerli büyüklerimize sahip çıkmak, gönüllerini almak, tecrübelerini dinlemek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bugün edindiğimiz her koşul onların bizlere mirası. Ve bizlerde elimizden geldiğince, sizlerden edindiğimiz geleneklerimizi genç nesillere aktaracağız” dedi.

Hep birlikte iftar yapılmasının ardından HÜKAGED üyeleri ve huzurevi sakinleri arasında duygusal anlar yaşandı. Dernek başkanı ve üyeleri yaşlılarla uzun uzun sohbet ederek onları dinledi. Program sonunda dernek üyeleri tarafından huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler takdim edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi. 

Editör: TE Bilişim