Kent yaşamının hemen her safhasında mutlaka belediyecilik ve belediye vardır diyen Belediye Başkanı Akdoğan “Doğumla başlayan bu hizmet zinciri, günlük birçok ihtiyacın sağlanmasında; yollarda, parklarda, ulaşımda, sosyal ve kültürel hayatta devam eder” dedi.

 



Tüm insanları ve tüm semtleri aynı sevgi ve şefkatle kucaklayan bir anlayıştayız

 

Belediyenin halkın yerel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yapan bir kurum olduğunu söyleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan “Bizim yerel yönetim anlayışımız, modern sosyal ihtiyaçların rutin belediyecilik anlayışından öte tüm insanları ve tüm semtleri aynı sevgi ve şefkatle kucaklayan bir anlayıştır. Bizim anlayışımız kenti top yekun düşünen, bu kentin geçmişten günümüze uzanan tüm değerlerine sahip çıkarken; onları koruyup, kollayarak günümüzde de güncelliğini sürdürmesi için çaba gösteren, geçmişle günümüz arasında köprü görevini üstlenen bir anlayıştır” dedi.

 

İlklerin belediyesi

 

Bu nedenledir ki Niğde belediyesi bizim dönemimizde ilklerin belediyesi oldu diyen Belediye Başkanı Akdoğan; "Belediyeciliği sadece altyapı ve üstyapı yatırımlarından ibaret görmeden, hayatınızın her alanında hizmet vermeyi başlıca amaç edindik” şeklinde konuştu.

 

Yıllarca insanlarımızla iç içe olduğumuz için Niğde'de  insan odaklı projelerimizi hayata geçiriyoruz diyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan;  “Hem sağlık hem sosyal, hem de kültürel  alanda yaptığımız ve yapacağımız projelerimizde hep ön planda hemşehrilerimiz, insanlarımız var. Herkesin derdine çözüm olabilecek projelerimizi yaparak Niğde'yi hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz” dedi.  

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çalışmaları yerinde incelerken mahalle sakinleri ve çocuklar tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor. Mahalle sakinlerinin ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan vatandaşlarla sohbet ederek isteklerini dinledi.

 

Öncelikli hizmetler devam ediyor

 

Belediye Başkanı Akdoğan Şahinali Mahallesi Eski İtfaiye civarında yapımı devam kanalizasyon hattı, yaya kaldırmı yapım çalışmalarını incelemelerde bulunarak mahalle esnafı ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan bu bölgede alt yapıdan üst yapıya kadar caddenin tüm ihtiyaçlarının giderildiğini söyledi.

 

Asfalt ve kaldırım çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Şahinali Mahallesi Uydu Kent civarında yapımı devam eden kaldırım ve asfalt çalışmalarını incelemelerde bulunarak ilgili birim müdürlerine talimatlarda bulundu. Mahalle sakinleri ve çocuklar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan hemşerilerinin isteği üzerine onlarla fotoğraf çektirerek çocuklarla tek tek ilgilendi.

 

Kızılca deresi temizleniyor

 

Belediye Başkanı Akdoğan hafta sonu mesaisinde yoğun bir çalışma temposu sergileyerek Niğde genelinde yapımı devam eden çalışmaları incelemelerde bulundu. Niğde Belediyesi tarafından temizliğine başlanan Kızılca deresinde devam eden çalışmaları da inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Temizleme çalışmalarının daha hızlı bir şekilde tamamlanması talimatını verdi.

 

İlhanlı Mahallesi asfalt çalışması

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan seçimlerden önce dile getirdiği gibi önem arz eden cadde ve sokaklar başta olmak üzere asfaltlama ve kaldırım yapım çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiriyor. Belediye Başkanı Akdoğan İlhanlı Mahallesinde gerçekleştirilen asfalt serim çalışmalarını inceleyerek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çocuklara dondurma ısmarladı

 

Bulunduğu her ortamda çocukların ve hemşerilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çocuklarla bire bir ilgilenerek güzel vakit geçirmeye özen gösteriyor. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Akdoğan mahallede bulunan bakkalda dondurma tezgahına geçerek çocuklara kendi elleri ile dondurma ikram etti.

 

Hastane çevresi alt yapısından üst yapısına kadar düzenlendi

 

Niğde Devlet Hastanesini çevreleyen yollar alt yapı çalışmaları yapılarak asfaltlandı ve refüj kaldırım çalışmaları tamamlandı. Orta refüj çalışmalarıyla trafik akışının ve yaya geçişlerinin düzenli hale getirildiği hastaneler yolunda ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları da gerçekleştirildi. Çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan hastaneler yolunda yapılan çalışmaları kontrol ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Bor yolu genişletme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan hızlı bir şekilde devam eden Bor yolu genişletme çalışmalarını sık sık kontrol ederek çalışmaların aksamadan gerçekleşmesi için incelemelerde bulunuyor. Yapımı devam eden Niğde-Bor arasında bulunan ve Şehitlik kavşağından Bor Toki Kavşağına kadar uzanan yolda Niğde Belediyesi tarafından altyapı çalışmaları da yapıyor. Bor yolu yapım çalışmalarının bir an önce tamamlanması için ilgili firmadan bilgi alan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; 'Çalışmalar tamamlandığında Niğde'miz daha güzel ve modern bir yola sahip olmuş olacak, vatandaşlarımız rahat edecek. Vatandaşlarımızın bor yolunda araç kullanırken uyarı levhalarını dikkate alarak ve dikkatli olurlarsa herhangi bir istenmeyen duruma sebebiyet vermemiş olurlar" dedi.

 

Kent Meydanı çalışmaları devam ediyor

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde için önemli bir proje olan Otoparklı Kent Meydanı Projesinin yapım aşamalarını her fırsatta kontrol ederek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

 

Hemşerilerimizin her zaman yanındayız

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan hemşerilerinin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya özen gösteriyor. Düğün, nikah merasimi, gibi çeşitli programlarla hemşerileriyle iç içe olan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan düğünlere katılarak hemşerilerinin mutlu günlerinde yanlarında olmayı da ihmal etmiyor.


 

Editör: TE Bilişim