Niğde'de geçtiğimiz günlerde kurulan ve Niğde İl Başkanı olarak atanan Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Gökhan Demircioğlu, hizmet binasın da düzenlenen ve sendika üyelerinin de katıldığı toplantıda yaptığı açıklamada Hizmet-İş sendikasının Niğde çalışmaları hakkında bilgi vererek 1 Mayıs’ı kutladı.

Niğde'de kısa süre içerisinde Hizmet-İş sendikasının teşkilatlandırılmasını sağlayarak üye sayısını binlere çıkartan Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu; "HAK -İŞ Konfederasyonuna bağlı HİZMET-İŞ Sendikamız Niğde İl Başkanlığı, Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan ve Genel Başkan Yardımcılarımızdan oluşan yönetim kurulu kararıyla kurulmuştur. Sendika Genel Merkezimiz tarafından Niğde İl Başkanlığına ben Gökhan Demircioğlu, İl Sekreterliğine Erkan Özgen, İl Muhasipliğine ise Tamer Er atanmıştır. Sendikamızın Niğde'de oluşumunun sağlanmasında katkılarını ve desteğini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan başta olmak üzere Hizmet-İş Sendikası teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Halil Özdemir ve  tüm genel başkan yardımcılarımıza şahsım ve Niğde'de ki üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Niğde'mizde kurulan Sendikamız il başkanlığını, kısa süre içerisinde teşkilatlandırarak hizmet binamızı oluşturduk. Hizmet binamız ile ilgili önümüzdeki günlerde açılış programı gerçekleştireceğiz inşallah" dedi.

İl Başkanı Gökhan Demircioğlu; "Üyelerimizin bize verdiği güç ile faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Tarafıma gösterilen teveccühü hiçbir zaman boşa çıkartmadan sendika genel merkezimizin Niğde'mizde temsil edilmesi noktasında çalışmaya devam edeceğiz. Niğde İl Başkanlığının kurulma sürecinin kısa bir zaman olmasına rağmen sendikamıza gösterilen ilgi nedeniyle üyelerimize, ayrıca tarafımıza tebriklerini ileten herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Önce Emek, Önce İnsan düsturuyla sendikacılık faaliyetlerini sürdüren Hizmet-İş sendikası Niğde'mizde de güçlenerek yoluna devam edecektir inşallah. Kısa süre zarfında Niğde'de binlere ulaşan üye sayımız, katlanarak artmaya devam edecektir. Cenab-ı Allah tüm faaliyetlerimizi hayırla yapmayı, hayırla sonuçlandırmayı nasip etsin inşallah" şeklinde konuştu.

Hizmet - İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu; "Diğer  yandan hepimizin malumu, meydanları dolduracağımız 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü var.  Hizmet - İş Sendikası bağlı olduğu HAK -İŞ Konfederasyonu olarak her yıl olduğu gibi bu yılda farklı bir ilde “1 Mayıs kutlaması” yapacağız.  HAK-İŞ Konfederasyonu ve HİZMET-İŞ Sendikası Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ’in 1 Mayıs’ı her yıl ayrı bir ilde kutlama anlayışına uygun olarak bu yılki kutlama kararı Adana olarak alındı. HAK-İŞ Konfederasyonu, 1 Mayıs kutlanmasına büyük önem vermektedir. 1 Mayıs’ı ideolojik kavgaların olduğu bir günden coşkularla, halaylarla kutlanan bir güne taşımayı başarmıştır. Sendika konfederasyonumuzun Adana kutlamalarına Niğde'den üyelerimizle sağlayacağımız katılımın yanı sıra Niğde'de deki 1 Mayıs kutlamalarında da yer alacağız" dedi.
 
1 Mayıs’ı kutlayan Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu, “Herkesin barış ve istikrar içerisinde, huzur ve güven ortamında, birlik ve dayanışma içerisinde yaşadığı bir Türkiye istiyoruz. HAK-iŞ olarak emek, barış, özgürlük ve demokrasi için haykırıyoruz! Yaşasın emeğin dayanışması! Yaşasın bağımsız sendikal mücadelemiz! Yaşasın Türkiye! 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü Türkiye’de ve Dünyada tüm emekçilere kutlu olsun” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilişim