Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu'nun yanı sıra işyeri temsilcileri, komite başkan ve yardımcıları ile üyeleri tarafından sendika binasında  karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, tüm üyeler ile tek tek selamlaştı.

Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanlığının Toplu İş Sözleşmesi yönünde önemli çalışmalara imza attığının altını çizen Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir; "Sendikamız Türkiye'nin en büyük sendikası olma özelliğiyle üyelerimize önemli kazanımlar sağlamıştır. Sözleşme kapsamında olmayan yerlerde hiç bir üyemizden aidat kesintisi yapılmamaktadır. Ayrıca üyemiz olan tüm işçiler ücretsiz ferdi hayat sigortası sahibi olmaktadırlar. Diğer yandan bu yıl ki 1 Mayıs kutlamaları Şanlıurfa'da yapılacak, biz Genel Merkez olarak Niğde İl Başkanımızın Şanlıurfa'ya gidiş konusunda talebini dikkate alarak, Niğde'de isteyen üyelerimiz de 1 Mayıs etkinliğine katılabilecekler. Niğde İl Başkanımızın başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Niğde'de bir çok kurumda yaptığı sözleşmeler ile işçinin yüzünü güldürdü" şeklinde konuştu.

Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu; "Genel Başkan Yardımcımız Sayın Halil Özdemir bey'i           Niğde'de ağırlamaktan onur duyduk. Sendikamızın Niğde'de İl Başkanlığı olarak kuruluşunun birinci yılında Niğde'mize gerçekleştirdiği ziyaret ile bizlerin çalışma azmine güç katmıştır. İşyeri temsilcilerimiz ve komitelerimizin yanı sıra tüm üyelerimiz ile birlik beraberlik içerisinde sendikal faaliyetlerimizi sürdürüyor, Niğde ölçeğinde her geçen gün üye sayımızı arttırmanın gayretinde yolumuza devam ediyoruz. Niğde'mizde yaptığımız toplu iş sözleşmeleri ile üyelerimiz için önemli kazanımlar elde ettik. Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan başta olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Halil Özdemir nezdinde saygılarımızı sunuyoruz. Niğde'de bir başarı varsa bu başarı, buradaki üyelerimize, Genel Başkanımıza ve Genel Başkan Yardımcılarımıza aittir" dedi.

Niğde İl binasında işyeri temsilcileri ve üyeler ile sohbet eden istek ve taleplerini dinleyen Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir daha sonra Niğde Belediyesinde bulunan İşyeri Temsilcilik Ofisini Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu ile birlikte ziyaret etti.


 
Editör: TE Bilişim