Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan makamı vatandaşın ayağına taşımaya, vatandaşın sorunlarıyla birebir ilgilenmeye devam ediyor.
Daha önce 7 farklı mahalleye kurulan hizmet çadırında bu haftaki durak Şehitler Mahallesi oldu. Taleplerin anında alındığı hizmet çadırında birim müdürleri ekipleri yönlendirerek sorunların çözülmesini sağlıyor.

Temmuz ayı sonun itibariyle Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ın öncülüğünde Niğde’de mahallere kurulan hizmet çadırı bu zamana kadar 7 mahallede kurulmuş olup kurulan çadıra binlerce vatandaş mahallelerine kurulan çadırlara gelerek Belediye Başkanı ve birim müdürlerine direk belediyeden istek ve taleplerini dile getiriyor. Belediye tarafından hizmete sokulan hizmet çadırına gelen vatandaşların birçoğu özellikle yıllardır yapılmayan istek, talep ve sorunları Başkan Özkan öncülüğünde bu sorunlar çözüme kavuşuyor.

Vatandaşın istek ve talepleriyle mahalledeki sorunlar giderilirken Belediye Başkanı Özkan bu hizmetleri bire bir kontrol ve denetim yaparak çözüme kavuşturmaya çalışıyor.

Makamı vatandaşın ayağına taşıyan Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan aynı zamanda belediyedeki Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri başta olmak Park, Bahçe ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Sosyal İşler Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekiplerince mahallede geniş kapsamlı bir çalışma başlatarak vatandaşın istek taleplerinin hemen yerine getirilmesi için talimat vererek çalışmalara başlatılıyor. Su ve Kanalizasyon İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaç duyulan noktalarda drenaj ve kanal hatlarını temizlik çalışmaları ile asfalt yama, bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdi. Başkan Özkan, gün boyunca çalışmaların koordinesini sağlarken, bir yandan da vatandaşlarla hemhal olup onların sorunlarının çözümünü yakından takip ediyor.
Şehitler mahallesindeki hizmet çadırına hemşerilerini davet eden Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Vatandaşlarımızın sorunlarını daha hızlı çözmek amacıyla kurduğumuz hizmet çadırımızda yerinde hizmet yerinde çözüm için Şehitler Mahallesi sakinlerimizle bir araya geliyoruz” dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim