Niğde Ülkü Ocakları’ndan “His fikrin barutudur” söylemiyle belde ziyaretleri.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Niğde İl Başkanlığı, Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde daha öncesinden yaptığı ön çalışmaları sonucunda beldenin ilgi ve alakaya layık, eğitim ve öğretim çalışmalarının sıklıkla yapılması gereken bir yer olduğunu söyledi.


 Ülkü Ocakları Niğde İl Başkanı Yunus Kızıl, il yöneticilerimiz ve Ülkü Ocakları Bor İlçe yönetimi ile birlikte beldeyi ziyaret etti.


Ülkücü gençler ile bir araya gelen Yunus Kızıl,  tarihten bu yana Ülkücü Hareketin nasıl yol aldığına değindi.

 Bir ülkücünün mekan, koltuk veya isim sevdasının olmadığını tek sevdasının İslamiyet şuuru ile yoğurulmuş Türklük gururu ile hareket eden Türk Milleti olduğunu. Rahmetli Dündar Taşer Bey’in his fikrin barutudur söylemini hatırlatan Yunus Kızıl , gençliğin heyecanını öncelikle Allah rızası ve büyük Türk Milleti’nin menfaatleri doğrultusunda atılacak adımlarda kullanması gerektiğinin altını çizdi.



 Üniversiteyi kazanan ülkücü gençlerimize Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak bu sene hayata geçirilecek olan Ruhi Kılıçkıran Ulaşım Bursu’ndan bahsederek burs hakkında gerekli çalışmaların başlatıldığının müjdesini veren Ocak Başkanı Yunus Kızıl,  ülkü gençlerle sohbet ederek onların sorunlarını dinledi çözüm önerilerini sundu.

Kemerhisar'da esnaf ziyaretleri de yapan Yunus Kızıl bir düğüne de katılarak evli çiftlere bir Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti. MHP Kemerhisar Belde teşkilatını da ziyaret eden Yunus Kızıl, Besyo sınavı için gelen öğrencileri de kaldıkları evde ziyaret ederek onlara başarılar diledi. 

Gölcük, Tırhan ve Alay kasabalarını da ziyaret eden Ülkü Ocakları Niğde İl Başkanı Kızıl, diğer kasaba ve köyleride ziyaret edeceklerini belirtti 












Editör: TE Bilişim