İlimiz Yeni Çarşı Parkında faaliyetini sürdüren Hilmibey Restaurant işletmecisi Sami Şadan Erinç, Niğde Belediyespor’un Mersin İdman Yurdunu Ziraat Türkiye Kupası maçında 3-1 yenerek 3. tura yükseldiği maçın ardından restaurantında Niğde Belediyespor futbolcularına ve teknik ekibe akşam yemeği verdi.

 

 

Nezih bir ortamda yenilen yemeğin ardından bir konuşma yapan Hilmibey Restaurant işletmecisi Sami Şadan Erinç, “Mersin İdman Yurdu gibi güçlü bir takımı yenerek kupanın dışına atan futbolcularımızı yürekten kutluyor, alınlarından öpüyorum” şeklinde konuştu.

Erinç; “Bizlere yaşattıkları sevinç hayatımız boyunca ender yaşadığımız sevinçlerden birisi, Niğdemizin adını Türkiye’ye duyurdular. Böyle bir başarıya imza atan futbolcularımızı ve teknik heyeti restaurantımızda ağırlamaktan şeref duyuyoruz. Sezon sonunda Niğde Belediyespor’umuzun mutlu sona ulaşıp adını 3. lige yazdıracağından eminim. Şunu söylemek istiyorum Belediyesporumuz başarılarına devam ettiği sürece restaurantımızda ağırlamaktan şeref duyacağız. Belediyespor’umuza başarılar diliyorum” dedi.

 

Niğde Belediyespor Futbol Şubesi Sorumlusu Mustafa Altınöz yaptığı açıklamada, “Hilmibey Restaurant işletmesini yaptığı jestten dolayı teşekkür ediyorum, maç oynanırken Sami Şadan Erinç  beni arayarak akşam yemeğinde bir arada olmamızı istediler, bizde bu nazik davete geldik, kendisine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Bu tür davetlerin diğer işletmecilere  örnek olmasını diliyorum.” Dedi.


Editör: TE Bilişim