Niğde merkez de faaliyet gösteren Niğde Ufuk Memurlar Derneği (UFUKDER), eğitime ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına gıda kermesi düzenledi. 


Fakir ve zeki öğrenciler yararına düzenlenen kermese yoğun ilgi gösteren Niğdeliler, birbirinden güzel yemeklerden tatma imkânı buldu. Dr. Sami Yağız Caddesi Atatürk Kültür Merkezi karşısındaki kermesin açılışına Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Genç sanayici iş adamları dernek başkanı Mustafa Şan ve dernek gönüllüleri ile vatandaşlar katıldı. 


  Niğde Belediye Başkanı Akdoğan, “yapılan çalışmaların alkışlanacak düzeyde olduğunu belirterek, eğitim yararına yapılan bu fedakârlıktan dolayı tüm dernek üyelerini kutladı.”

    Mustafa şan “Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun inançla gelir insana sevgi duy kalmasın el açmadığın bir mahzun gönül diyerek yola çıkan yaşatma ideali ve yaşatma gayreti içerisinde olan ve hiç durmadan yürüme gayreti içerisinde bulunan siz Niğdeliler ve muhabbet gönüllüleri kermesimize hoş geldiniz. Barış dolu sevgi dolu birlik ve beraberlik içerisinde müspet hareket ederek inşallah bu ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için faydası olacak katkı veren Niğdelilere teşekkür ediyoruz.  Barış dolu birlik beraberlik içersinde yeni bir dünya için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”. Dedi.


  UFUKDER üyesi Neslihan pınar ise, eğitim gönüllüsü bayanların öğrenciler için yapmış oldukları kermesin çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Kermesimiz yaklaşık 20 gün sürecek bütün Niğde halkımızı kermesimize davet ediyoruz. İnşallah güzel bir niyet ile başladık ihtiyaç sahibi öğrencilerimize buradan sağlanan bütün gelirleri ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için kullanacağız ürünlerimiz pasta, börek, tatlı ve gözleme gibi gıda çeşitlerinin yanı sıra el emeği göz nuru hazırlanan reçellerimiz de satılacaktır." dedi.






Editör: TE Bilişim