Türkiye Harp Malulü Gaziler  Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesine yeni tahsis edilen şehitlik altında bulunan yerin  tamirat için gerekli malzemeleri temin edilmesini sağlayan CHP Niğde İl Başkanı Erham Adem'e  dernek yönetimi teşekkürlerini iletti. 

Türkiye Harp Malulü Gaziler  Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şube Başkanı Ramazan Yıldız ve CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem dernek binasında bir araya gelerek, konu hakkında açıklamalarda bulundular. 

Türkiye Harp Malulü Gaziler  Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesi Başkanı Ramazan Yıldız açıklamasında; " Türkiye Harp Malulü Gaziler  Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesine verilen Şehitlik altındaki yerin içinin inşaat halinde olduğu çok berbat bir halde olduğu ve biz gaziler  olarak kendi aramızda bir kampanya başlatarak buranın tadilatını yaptırırken bizleri arayarak varmı benimde sizler için yapabileceğim bir yardım diyerek bizlerin yanında duran ve içinin boya ve alçı tadilatını ben yaptıracağım kendi imkanımla diyerek boya ve iç tadilatı üslenen CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem'e şahsım ve camiam adına teşekkür ediyorum" dedi. 

İl Başkanı  Erhan Adem  konuşmasında bizler biliyoruz ki bu dernek Türkiyde şehit ve gazileri temsil eden kamu yararına çalışan kökeni 1915 e dayanan tek resmi dernektir diyerek sözlerine şöyle  devam etti. 

Erhan Adem ; “Şehitlerimiz ve gazilerimiz devletimizin toprağını böldürmemek, bayrağımızı indirtmemek, ezanımızı dindirtmemek için ‘ya istiklal ya ölüm, ölürsek şehit, kalırsak gazi’ diyerek çıktıkları mübarek yolda bizim ülkemizi bugünkü hallerde dik tutabilmek için hem kanıyla, hem canıyla bir mücadele içerisinde olmuştur. Şehitlerimizin geride bıraktığı eş ve çocukları, yakınları bizler için çok değerlidir. ‘ya şehit oluruz, ya gazi oluruz’ diyerek yola çıkan siz gazilerimizden de Allah razı olsun. Ülkemiz için göstermiş olduğunuz fedakarlıklar böyle küçük şeylerle ölçülmesi çok doğru değil, mümkün değil” ama benimde bu sizlerin kendi imkanlarınızla mücadele ettiğiniz derneğinizin bakımında bir parça olsun faydam dokunsun çorbada benimde tuzum bulunsun şeklinde konuştu.

Ne yaparsak yapalım, sizlerin, şehitlerimizin vatanımıza, milletimize vermiş oldukları destekleri karşılamamız hiçbir şekilde mümkün değil. Bugüne kadar ülkemize hizmet eden siz değerli gazilerimize, ülkemiz için şehit olan şehitlerimizin ailelerine, çocuklarına şükranlarımı sunuyorum. Sizlerden Allah razı olsun” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim