S.S. Niğde 51 Nolu Özel Halk Otobüsleri Başkanı Rıdvan Eryiğit, Niğde’de hizmet sunan halk otobüsünün tamamının kış şartlarına göre düzenlendiğini belirterek, vatandaşların ulaşımda olumsuzluk yaşamaması için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

1 Aralık’tan itibaren başlayacak olan zorunlu kış lastiği uygulaması öncesi Niğde S.S. 51 Nolu Kooperatif bünyesinde hizmet veren halk otobüslerinin tamamına kış lastiklerinin takıldığını belirten Başkan Eryiğit , “Kış mevsimiyle birlikte otobüslerin antifriz ve ısıtma sistemi bakımları yapıldı, her türlü hava koşullarında halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için gerekli bakım ve kontroller büyük bir titizlikle yapılmıştır. Bunun yanında otobüs şoförlerimize gerekli eğitimler verilmiştir” dedi.

Aranması bulunan 45 şahıs Bekçilerce yakalandı Aranması bulunan 45 şahıs Bekçilerce yakalandı

Özel araç sahiplerine de seslenen Kooperatif Başkanı Eryiğit, “Özel araç sahiplerine de buradan çağrıda bulunuyoruz, aşırı kar yağdığı zaman yolda buzlanma olabileceğinden, soğuk ve yağışlı havalarda yaz lastikleriyle trafiğe çıkarak, hem kendi güvenliğinizi hem de başkanların mal ve can güvenliklerini tehlikeye atmayın. Özellikle kötü hava şartlarında şehir içi ulaşımı için toplu taşıma araçlarını tercih edin. Özel araçlarınızı zorunlu olmadıkça kullanmayın” ifadelerini kullandı

Editör: Selim GÖKEL