Yağmur duası yapan kasaba halkı aynı zamanda Sılah-ı Rahim de gerçekleştirdi. Ülkenin çeşitli şehirlerinde ikamet eden Hacıabdullah’lıları da buluşturan Yağmur Duasında kazanlar kaynadı,dualar edildi, akrabalar hasret giderdi.

Niğde'nin Hacıabdullah Kasabasında 152 yıldır sürdürülen gelenek bu yılda devam ettirdi.

Yağmur duası yapan kasaba halkı aynı zamanda Sılah-ı Rahim de gerçekleştirdi. Ülkenin çeşitli şehirlerinde ikamet eden Hacıabdullah’lıları da buluşturan Yağmur Duasında kazanlar kaynadı, dualar edildi, akrabalar hasret giderdi.


Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan, Hacıabdullah Belediyemizin öncülüğünde organize edilen Yağmur Duasına katılan vatandaşlara etli pilav ve tatlı ikram edilirken kasaba halkı yağmur duası geleneğinin her yıl daha da manasına yakışır şekilde güzelleştiğini ifade etti.

Hem yağmur duası yapıyor hem de eş, dost ve akrabalarımızla hasret gideriyoruz diyen vatandaşlar Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan'a çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan ise bu geleneğin sürdürülmesinde emeği geçen herkese yaptığı açıklamada teşekkür etti.
 
 
Editör: TE Bilişim