Hacıabdulah Kasabasının her bir köşesini şantiyeye çevirdik diyen Belediye Başkanı Ahmet Takyan kasabanın içme suyu sorununun bulunan su sayesinde kalmadığını ,vurulan kuyudan saatte 100 Ton  su elde edildiğini açıkladı. 
 
Hacıabdullah Kasabası'nın 50 yıllık olası su sorununa çözüm olacak olan kuyudan saatte 100 Ton su elde edilebildiğini belirten Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan 2009 yılında vurdurulan 2 kuyunun ileride yetersiz gelebileceğini düşündüklerini ve son vurdurulan kuyu sayesinde içme suyu probleminin en 50 yıl yaşanmayacağını belirtti. 
 
Hacıabdullah'ın her bir köşesini şantiye haline getirdik diyen Başkan Ahmet Takyan, Kasabada 30 km Alt Yapı,90 Km Asfalt,10 Bin Metrekare Kilitli Parke Taşı çalışmalarının hayata geçirildiğini ve asbestli su borularının da değiştirildiğini söyledi. 
 
Kasabanın yıllardır devm eden yağmur duası geleneğinden de söz eden Başkan Takyan; '' Şehit Muallim Ethem Yağmur Duası gurbetteki vatandaşlarımızın da katılımı ile yapıldı.
 
Yağmur duasında kasaba halkı , gurbetteki vatandaşlarımız kaynaşma imkanı buldu. Öte yandan belediye araç parkına makam aracı, kepçe gibi gerekli araçların alımını yaptık'' dedi. 
 
Hacıabdullah Kasabası Sosyal Salon için de Milletvekilleri ile gerekli görüşmeler yapıldığını ifade eden Başkan Takyan, gerekli ödeneğin çıkması halinde sosyal salonun kasabaya kazandırılacağını ifade etti. 
 
Her bir köşesi şantiyeye dönen kasabamızda hizmetlerin hayata geçmesinde emeği olanlara da teşekkür eden Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan Hacıabdullah halkı için her zaman en iyisini düşündüklerini ve önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi. 
 

 
Editör: TE Bilişim