TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, her türlü spekülasyona, engellemeye rağmen, ülkemizin, istikrar ve güven içinde, emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirterek, ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, pandemiye yönelik aldığımız önlemler, attığımız ekonomik adımlar, reel sektöre ve üretime verdiğimiz destekler sayesinde Türkiye, 3. Çeyrekte kovid-19 salgının tüm olumsuz etkilerine ve küresel kırgınlığa rağmen, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) ülkeleri arasında %6,7 ile pozitif büyüme kaydeden tek ülke, aynı zamanda da G-20 ülkeleri içinde en hızlı büyüyen ülke olmuştur. Pandemi sürecinin en başından bu yana bu süreci en hasarla tamamlamak için AK Parti olarak tüm enerjimizi, suni gündemler için değil, ülkemizin gelişimi ve büyümesi, üreticilerimizi desteklemek için kullandık. Gizli hesap peşinde olanlar, ekonomimiz küçülsün diye el ovuşturanlar daha çok bekleyecekler. Allah’ın izni ile çarklarımız dönecek, üretimimiz devam edecektir’’ dedi.

Pandemi Sonrası Aydınlık Günler Bize Bekliyor

‘’Pandemi sürecinde, tüm ülke pazarlarında daralma görülürken gerçekleşen bu büyüme, Türkiye ekonomimizin, ne kadar güçlü ve sağlam temelleri olduğunun en net göstergesi’’ olduğunu belirten Milletvekili Gültekin; ‘’Pandemi sürecinde dünyanın ilgisini fazlası ile çeken ülkemiz pandemi sonrası dünyanın parlayan yıldızı, özellikle yabancı yatırımcıların tercih edeceği ilk ülke olacaktır. AK Parti olarak bu güne kadar üreticilerimiz, esnaflarımız ve vatandaşlarımız için hiçbir kararı almaktan çekinmediğimiz gibi bundan sonra da güçlü ve büyük Türkiye için gereken adımları tek tek atmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Peygamber Ocağı,

Türkiye; artık başka ülkeler tarafından yönlendirilen değil, aldığı kararlar ile bölgesini ve dünyayı yönlendiren bir ülkedir diyen Gültekin; ‘’ Ordumuz savunma sanayimizden aldığı güç, kendi yerli ve milli silahlarımız ve araçlarımızla birçok noktada aynı anda başarılı operasyonlar gerçekleştirmektedir. Ülkemiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın askerî güç ile diplomasiyi birleştiren liderliği sayesinde birçok bölgedeki masada karar verici ülke konumuna ulaşmıştır. Tabii, bu başarılar ordumuzu da bazılarının hedefine koyuyor. Hafta sonu bir CHP’li bir Milletvekilinin haddini aşan, zihniyetlerini açığa vuran bir söylemi oldu. Devamında ise partisinin ve diğer milletvekillerinin de destek vermesi daha vahim. Ordumuz, 15 Temmuz’dan sonra satılmışlardan arındırılmıştır. Ülkemize ve değerlerimize sürekli olarak saldıran bu nefret dilini, yalan siyasetini milletimize havale ediyoruz. Net bir ifadeyle, tank bakım fabrikası, Türkiye Cumhuriyeti’ne aittir, tüm denetim yetkisi Millî Savunma Bakanlığı'nda olacak şekilde 25 yıllığına BMC'ye kiralanmıştır. Peygamber ocağımız olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, şanlı Ay Yıldızımızın aşkıyla, yüce devletinin emrinde ve aziz milletimizin geleceği için şerefiyle her zaman görevinin başındadır’’  dedi.

Editör: TE Bilişim