Arif Acındı Yazdı…

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 20 Ocak 2012 Cuma günü Niğde İline uygulanan program kapsamında gerçekleştirdikleri ziyaretleri halen belleklerdeki canlılığını sürdürüyor.

 

 

İlimizde halkımızın büyük sevinç gösterileri ile karşılanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün her gittiği yerde gördüğü coşku karşısında yaşadığı mutluluğun gözbebeklerine yansıması hemen hiç eksik olmadı.

 

 

Cumhurbaşkanımız Gül, onuruna verilen öğle yemeğine katılmak için beraberinde Niğde Valisi Alim Barut ile birlikte geldiği Özbeldedeki Konak Restaurant’ta güzel bir sürpriz yaşadı.

 

 

Restaurant içerisinde Hamle’nin Foto muhabiri Yüksel Erdoğanöz’le karşılaşan Cumhurbaşkanı Gül, kendisine İlimiz ve ülkemiz basın hayatına 42 yıldan bu yana kesintisiz yayınları ile hizmet üreten Hamle Gazetesi’nin 20 Ocak 2012 Cuma günlü sayısının takdim edilmesi üzerine gazetemizi titizlikle inceledi.

 

 

Gazetemizin manşet ve içeriğine ilişkin mutluluğu yüzüne yansıyan Cumhurbaşkanı Gül, Cumhurbaşkanlığı fotoğrafçısına işaret ederek Hamle Gazetesi ile birlikte pozlarının alınması talimatını verdi.

 

 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, beraberinde Niğde Valisi Alim Barut ve gazetemizi takdim eden Yüksel Erdoğanöz ile birlikte Hamle Gazetesi’nin birinci sayfasını objektiflere yansıtarak poz verdiler ve mutlu biçimde ayrıldılar.

 

 

Cumhurbaşkanı Gül ile Vali Barut’un Hamle Gazetesi ile birlikte objektiflere yansıyan pozları Cumhurbaşkanlığı görevlilerince Niğde Valiliğine ulaştırıldı. 16 Mayıs’ta 43. Kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanan Hamle’nin Cumhurbaşkanımız Gül ve Vali Barut’un 20 Ocak 2012 Cuma gününe ait fotoğraf karesi anlamlı ve güzel bir anı olarak yaşandı.

 

 

Editör: TE Bilişim